11) Η GE Healthcare προάγει την καρδιαγγειακή υγεία μέσω καινοτόμων τεχνολογιών και εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης

Η GE Healthcare συμμετείχε στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα. Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2021 και είχε υβριδική μορφή, με διαδικτυακή και φυσική συμμετοχή 2.294 επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου. Η GE Healthcare έχει δεσμευτεί για τη συνεχή βελτίωση της διαγνωστικής καρδιολογίας, έχοντας να επιδείξει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο και ψηφιακές λύσεις, που παρέχουν ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική διαχείριση των καρδιολογικών δεδομένων.

Μεταξύ των ομιλητών βρέθηκαν τέσσερις διακεκριμένοι επιστήμονες, οι Δρ Θεοδόσιος Μπίσδας, Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Διευθυντής Γ’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Δρ Νικόλαος Λιάσης, Αγγειολόγος Ακτινολόγος, Επιστημονικός Διευθυντής Affidea Central, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, Δρ Στέφανος Καραγιάννης, Διευθυντής Τμήματος Ηχοκαρδιολογίας, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Δρ Γρηγόριος Χατζαντώνης, ειδικός καρδιολόγος, οι οποίοι αξιοποιούν τον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό της GE Healthcare για τη διενέργεια καρδιολογικών εξετάσεων και μετρήσεων.

Ο Δρ Στέφανος Καραγιάννης, Διευθυντής Τμήματος Ηχοκαρδιολογίας Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δήλωσε: «Αυτό που κάνει την GE Healthcare να ξεχωρίζει είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην καθημερινή πράξη προς όφελος του ασθενούς και η φιλικότητα προς το χρήστη – καρδιολόγο. Το 4D σε συνδυασμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη αυξάνει την αξιοπιστία και διευκολύνει τόσο τη διαγνωστική προσέγγιση όσο και τις θεραπευτικές πράξεις».

 Say Yes …and Get Impressed

Mε αφορμή τη σημερινή Stress Awareness Day θα αναφερθούμε στα φυτά που σύμφωνα με έρευνες μας βοηθούν να μειώσουμε την ένταση και να καταπολεμήσουμε το στρες.

Γενικά, τα φυτά στο σπίτι μπορούν να μειώσουν την ένταση στους ανθρώπους κατά σχεδόν 40% λόγω του ότι, όταν κοιτάζουμε τα φυτά μας, ηρεμούμε γιατί μας παραπέμπουν στη φύση και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ζωής.

Όλα τα φυτά δημιουργούν οξυγόνο από το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά  το μπαμπού αναπτύσσεται πολύ γρήγορα! Συμβάλλει στο να έχουμε καθαρό αέρα στον χώρο μας και βοηθά στη χαλάρωση.

Επίσης, η λεβάντα συνιστάται για την αντιμετώπιση του άγχους και της αϋπνίας.

Άλλα φυτά που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε το άγχος είναι η αλόη, η ορχιδέα και το Peace Lily.