6) Η HELL ENERGY επεκτείνει το portfolio της με βιταμινούχα ροφήματα

Η HELL ENERGY εντάσσει στο portfolio της τα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie και Fizzy από τη Swiss Laboratory. Τα προϊόντα της Swiss Laboratory είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, αλλά και σε περισσότερες από 10 χώρες.
Τα νέα βιταμινούχα προϊόντα της HELL, ξεχωρίζουν για το ελβετικό εκχύλισμα βοτάνων υψηλής ποιότητας που περιέχουν, την ξεχωριστή γεύση τους, ενώ παράλληλα η κατανάλωσή τους είναι πολύ πιο ευχάριστη από αυτή των βιταμινών που διατίθενται σε μορφή χαπιού. Τα Swiss Laboratory χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα DeLaVie που δεν
περιέχουν ανθρακικό και τα ανθρακούχα Fizzy, δίνοντας έτσι την επιλογή στον καταναλωτή να διαλέξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Επιπλέον, βασικό συστατικό των Swiss Laboratory, αποτελεί το εκχύλισμα βοτάνων υψηλής ποιότητας της ελβετικής φυσικής βιοτεχνίας DIXA, η οποία μετρά 104 χρόνια ιστορίας. Το εκχύλισμα παρασκευάζεται με
απόλυτη προσοχή και έχει ως βάση τα βότανα χρένου, περγαμόντου και μέντας που προέρχονται από τις ελβετικές Άλπεις. Τα ροφήματα δεν περιέχουν συντηρητικά και είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα.

 

Say Yes and Get Impressed!

Χειρόγραφο του Αϊνστάιν πωλήθηκε έναντι 11,6 εκατ. ευρώ!

Ένα χειρόγραφο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, στο οποίο προετοίμαζε τη γενική του θεωρία της σχετικότητας, πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι ποσού ρεκόρ 11,6 εκατομμυρίων ευρώ στο Παρίσι.

Τα προηγούμενα ρεκόρ για ένα χειρόγραφο του Αϊνστάιν ήταν 2,4 εκατομμύρια ευρώ το 2018 για μια επιστολή για τον Θεό, και 1,39 εκατ. ευρώ το 2017 στην Ιερουσαλήμ για μια επιστολή που αναφερόταν στο μυστικό της ευτυχίας.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χειρότερα που είχαν πουληθεί, το τωρινό είναι έγγραφο επιστημονικής εργασίας, και σε αυτό συνεπάγεται η σπανιότητά του.

Ειδικότερα, πρόκειται για ιδιόχειρο χειρόγραφο 54 σελίδων γραμμένο το 1913 και το 1914 στη Ζυρίχη (Ελβετία) από τον γερμανικής καταγωγής φυσικό και τον συνεργάτη του και έμπιστο φίλο του Μισέλ Μπέσο.