5) Ηealth Press

 

Επιστήμονας και στις προσφορές το ofarmakopoiosmou.gr

Η Black Friday είναι πάλι εδώ. Από τις 19 έως τις 29 Νοεμβρίου οι αμέτρητες υποσχέσεις για προσφορές έχουν μετατρέψει τη σωστή και συμφέρουσα αγορά σε επιστήμη.
Από το 1977 στο φυσικό κατάστημα του Παγκρατίου, στην Αθήνα, και από το 2012 ψηφιακά, με την πλέον αξιόπιστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, ο – φυσικός και ηλεκτρονικός – φαρμακοποιός σας είναι σταθερά δίπλα σας, έτοιμος να καλύψει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη.
Είναι άλλωστε επιστήμονας στην εξυπηρέτηση: Με δεκάδες χιλιάδες άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, σε ένα απολύτως ασφαλές, εύχρηστο και λειτουργικό ηλεκτρονικό περιβάλλον, με καινοτόμες μεθόδους πληρωμής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες όλων των καταναλωτών.

Είναι επιστήμονας στις προσφορές: Πιστός στις ανταγωνιστικές τιμές, τις προσφορές και τα δώρα που διαθέτει σε καθημερινή βάση, στη φετινή δεκαήμερη Black Friday, με εκπτώσεις έως και 85% σε 800 brands και 30.000 προϊόντα, είναι έτοιμος να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε μοναδικές τιμές.
Είναι επιστήμονας και στην παράδοση: O Φαρμακοποιός σας διασφαλίζει άμεση παράδοση των παραγγελιών σας, ανεξάρτητα από τον όγκο που θα κληθεί να εξυπηρετήσει.

 

2 ΔΕΛΤΙΟ

Νέα καμπάνια για τη σειρά “Balance” της Pharmasept από την Unlimited Creativity

Η Unlimited Creativity δημιούργησε την καμπάνια για το λανσάρισμα της νέας σειράς “Balance” της Pharmasept για ξηρές και
ευαίσθητες επιδερμίδες.
Με τίτλο «Το μικροβίωμα του δέρματος σε τέλεια ισορροπία», η καμπάνια έχει στόχο να αναδείξει με δημιουργικό τρόπο τη σημασία της ισορροπίας του μικροβιώματος της επιδερμίδας, αλλά και την καινοτόμο σύνθεση της νέας σειράς που έχει εμπλουτιστεί με πρεβιοτικά.
H Βασιλική Μουρκάκου, Business Director της Pharmasept, δήλωσε με αφορμή το νέο, αυτό, λανσάρισμα: “Η καμπάνια που σχεδίασε η Unlimited Creativity για τη νέα σειρά μας Balance φέρει όλες τις αξίες της δημιουργίας της σειράς και εκπαιδεύει το κοινό σε μια ολοκαίνουρια ορολογία, αυτή του μικροβιώματος της επιδερμίδας, καθώς και της σημαντικότητας της διατήρησης της ισορροπίας του για μια
μακροχρόνια υγιή επιδερμίδα”.
Η Βασιλική Πέππα, Creative Director της Unlimited Creativity, ανέφερε: «Η νέα καμπάνια που σχεδιάσαμε για την Pharmasept φιλοδοξεί να προβάλει την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης “Balance” ως τον ιδανικό σύμμαχο για ξηρές έως πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, τονίζοντας μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια: ότι τα πάντα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας».