6) CONSTASY: To ελληνικό brand που μας εμπνέει!

Constantinos Syroukis, δημιουργός CONSTASY

O Κωνσταντίνος Συρούκης είναι ο δημιουργός του επιτυχημένου και brand CONSTASY που ήρθε για να μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε!

CΟΝSTASY: Ποιο είναι το concept πίσω από το brand;

Δημιούγησα το brand CONSTASY, ένα brand με αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν από όλους. Για όλα τα φύλα, τον κάθε σωματότυπο, για το κάθε στιλ. Γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς στιλ! Μου αρέσουν τα αξεσουάρ που αναλόγως τη διάθεσή σου μπορείς να τα προσαρμόσεις. Εξάλλου πιστεύω ότι τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν ένα outfit ή ακόμα και να το δημιουργήσουν. Η φιλοσοφία του brand είναι ότι φοράς ένα snood CONSTASY όχι απλά για να προστατευτείς αλλά για να να αποκαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι! Όλα τα αξεσουάρ CONSTASY είναι unisex και αυτό που επίσης μου αρέσει είναι ότι ο κόσμος ανακαλύπτει τον δικό του τρόπο για να τα φορέσει! Αυτό θεωρώ ότι είναι και η μεγάλη επιτυχία του brand! Θέλω να τονίσω ότι το brand είναι 100% ελληνικό! Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα. Τα snoods πλέκονται σε πλεκτήριο στην Ελλάδα και ράβονται επίσης εδώ. Μέχρι και η συσκευασία κατασκευάζεται στη χώρα μας! Επίσης έχουμε την ευρωπαϊκή πατέντα σχεδίου για το διπλής όψης snood ©001467146 κάτι που με κάνει διπλά υπερήφανο για αυτό το εγχείρημα!

Πώς επέλεξες το συγκεκριμένο όνομα; Υπάρχει κάποιος συμβολισμός;

Η έμπνευση του ονόματος ξεκίνησε απο τη λέξη constancy που σημαίνει σταθερότητα, που με ένα “παιχνίδι” από τον συνδυασμό του ονόματός μου  CONSTANTINOS SYROUKIS κατέληξα στο όνομα CONSTASY.

 

Μίλησέ μας για τη νέα σου συλλογή.

Η νέα συλλογή Four Elements εμπνέεται από τα 4 στοιχεία της φύσης, νερό, αέρα, γη και φωτιά. Η φύση είναι πάντα έμπνευση και αυτό που ήθελα να πετύχω φέτος είναι μια συλλογή με μαλλί, βαμβάκι και premium υλικά, όπως το κασμίρ, σε γήινες αποχρώσεις μαζί με μεταλλικές πινελιές! Στη νέα συλλογή θα βρείτε το αγαπημένο snood σε πολλές παραλλαγές, δερμάτινα αξεσουάρ, καπέλα και μεταξωτές ζώνες!

 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Τα επόμενα σχέδιά μου είναι η εξέλιξη του brand και η προσθήκη νέων ιδιαίτερων αξεσουάρ. Ελπίζω η νέα χρονιά να μας βρει γερούς και επιτέλους να ξεφύγουμε από όλη αυτή τη δυσκολία της πανδημίας. Ήδη είναι έτοιμη η συλλογή για Άνοιξη Καλοκαίρι 22 και αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα υπάρχει πολύ χρώμα και χρυσό!!!! Καπέλα, φουλάρια και νέα αξεσουάρ!

Της Βένιας Αντωνίου