13) «IDJKids HD»: Νέο παιδικό κανάλι στη Nova!

Η Nova εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το παιδικό της περιεχόμενο με το νέο κανάλι «IDJKids HD». Το κανάλι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών και συνδυάζει κινούμενα σχέδια, αλλά και άφθονη παιδική μουσική και τραγούδια, ενώ είναι μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.
Το πρόγραμμα του καναλιού «IDJKids HD» έχει γνωρίσει ήδη τεράστια επιτυχία, καθώς ξεκίνησε ως κανάλι στο YouTube με περισσότερους από 800.000 συνδρομητές και περισσότερα από 800 εκατομμύρια views. Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι με τη δυνατότητα μεταγλώττισης στη γλώσσα της χώρας στην οποία προβάλλεται και περιεχόμενο ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των παιδιών, με πολύ περισσότερη μουσική σε σχέση με άλλα παιδικά κανάλια.
Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με το πρόγραμμα του «IDJKids HD» το οποίο αποτελείται από τις παρακάτω ζώνες: «Wake Up Kids!», «Ιt’s Cartoon Time», «Let’s Play Kids», «Take a Break Kids», «Let’s Dance Kids, και «Good Night Kids», ενώ οι εκπομπές του συμπεριλαμβάνουν μερικούς από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες:
«Κοτοπουλάκια», «Χαρούμενη Φάρμα», «Ελέφαντες», «Λόλα και Μίλα» και πολλά μα πάρα πολλά «Παιδικά τραγούδια».

 

2 8ema

Ένας ποντικός στην Αφρική

«Ο παππούς Τορκουάτο αποφάσισε να με κάνει πραγματικό ποντικό… Με έστειλε λοιπόν στην Αφρική για ένα ταξίδι σούπερ περιπετειώδες, από την έρημο Σαχάρα μέχρι του καταρράκτες της Βικτώρια! Η πιο μεγάλη συγκίνηση όμως ήταν ότι απέκτησα πολλούς φίλους. Σκουίτ!».

Η σειρά Ξεκαρδιστικές Ιστορίες του Τζερόνιμο Στίλτον απευθύνεται σε παιδιά από 7 ως 12 ετών και είναι μοναδική! Είναι η σειρά που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχει χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές. Είναι η σειρά που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδει διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία. Τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον έχουν μεταφραστεί σε 51 γλώσσες και έχουν πουλήσει 175 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ.