12) Νέες αποστειρωμένες με ατμό γάζες για βρέφη με την υπογραφή της Alfashield

Οι νέες αποστειρωμένες γάζες Alfashield για βρέφη αποστειρώνονται με ατμό, προσφέροντας απόλυτη προστασία και ασφάλεια για την καθημερινή φροντίδα των μωρών. Οι αποστειρωμένες γάζες με ατμό για βρέφη Alfashield είναι δερματολογικά ελεγμένες και εγκεκριμένες με την κορυφαία πιστοποίηση proDerm και αποτελούν την πιο αγνή και
αξιόπιστη λύση για τον τοπικό καθαρισμό των ματιών, του αφαλού, αλλά και του δέρματος των νεογέννητων.
Οι γάζες αυτές φτιαγμένες από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι είναι εξαιρετικά απαλές, άοσμες και ιδανικές για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών, καθώς δεν προκαλούν αλλεργίες και ερεθισμούς. Διαθέτουν μεγάλη απορροφητικότητα, είναι υδρόφιλες και δεν αφήνουν κατάλοιπα. Διατίθενται σε συσκευασία των 50 τμχ. και έχουν διαστάσεις 5×5 εκατοστά με 16 στρώσεις. Η συσκευασία του προϊόντος έχει εργονομικό σχεδιασμό για εύκολο άνοιγμα και χρήση, ενώ κάθε γάζα περικλείεται σε ατομικό φάκελο για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.
Η KARABINIS MEDICAL προσηλωμένη στο όραμα της να προσφέρει σε όλους ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα επεκτείνεται και στην βρεφική αγορά / με τα προϊόντα της σειράς αποστειρωμένης γάζας με ατμό New Born Care, που εκπληρώνουν απόλυτα το όραμα αυτό και εξασφαλίζουν την πιο ασφαλή φροντίδα κάθε βρέφους με εξαιρετική ποιότητα.

 

 

Green news

Η Γαλλία βάζει stop στην ηχορύπανση στους δρόμους

Η ηχορύπανση θεωρείται η δεύτερη περιβαλλοντική επιβάρυνση για τη δημόσια υγεία, μετά την ατμοσφαιρική ρύπανση. Γι’ αυτό στη Γαλλία έλαβαν τα μέτρα τους.

Έθεσαν σε εφαρμογή ένα πιλοτικό πρόγραμμα, με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας ραντάρ, για την καταγραφή των παραβιάσεων στους δρόμους αναφορικά με τα ντεσιμπέλ.

Τα πρώτα νέας γενιάς ραντάρ θορύβου τοποθετήθηκαν στον νομαρχιακό δρόμο 46 στο Σαιν-Λαμπέρ-ντε-Μπουά του νομού Ιβλίν, στην Ιλ-ντε-Φρανς. Είναι τρεις συσκευές, από τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, που θα αναμετρηθούν σε αποτελεσματικότητα. Μια από αυτές θα επιλεχθεί για την επόμενη φάση του προγράμματος, με την επέκταση της χρήσης των ραντάρ και σε άλλες πόλεις. Συνήθεις ύποπτοι πάντως θεωρούνται οι μηχανές, είτε παλιάς τεχνολογίας, είτε με πειραγμένη εξάτμιση, χωρίς αυτό να αποκλείει και τα αυτοκίνητα στα οποία έχουν γίνει παρεμβάσεις που προκαλούν πολύ θόρυβο.