12) H L’ORÉAL Hellas προσκαλεί τους νέους να συμμετέχουν και να οραματιστούν τον κόσμο της ομορφιάς του 2030

Η L’Oréal διοργανώνει και φέτος τον παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας Brandstorm, όπου με αφορμή τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του διευρύνει το όριο ηλικίας και μπορούν να συμμετέχουν νέοι μέχρι 30 ετών. Οι φοιτητές και απόφοιτοι καλούνται να παρουσιάσουν τα Καινοτόμα Προϊόντα & Υπηρεσίες Ομορφιάς του 2030 (#Disrupt Beauty 2030), επιλέγοντας ανάμεσα στις κατηγορίες Inclusion, Green, Tech, ανάλογα με τον κλάδο που ενδιαφέρονται ή ασχολούνται. Οι ειδικοί της L’Oréal θα βρίσκονται δίπλα στους συμμετέχοντες, προσφέροντας την απαραίτητη καθοδήγηση και χρήσιμες συμβουλές. Αν είσαι μέχρι 30 ετών, δήλωσε συμμετοχή και ανακάλυψε το νέο κόσμο ευκαιριών που σου προσφέρει η L’OREAL.
Τα βήματα του διαγωνισμού είναι απλά:
– Κάνε Εγγραφή στο διαγωνισμό
– Σχημάτισε μια ομάδα από 3 μέλη
-Επίλεξε ένα από τα πεδία (tracks) ενδιαφέροντος
-Κατέθεσε την ιδέα σου έως 17/03/22
-Λάβε μέρος στον ελληνικό τελικό τον Απρίλιο 2022. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: https://brandstorm.loreal.com/

Say Yes and Get Impressed!

Η πεδιάδα με τους χιλιάδες ναούς!

Στην περιοχή Mandalay της Βιρμανίας βρίσκεται η αρχαία πόλη Bagan. Από τον 9ο έως τον 13ο αιώνα η πόλη ήταν πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Βασιλείου του Pagan. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας τους, μεταξύ 11ου και 13ου αιώνα, πολλοί πλούσιοι κυβερνήτες του Παγκάν διέταξαν να κατασκευαστούν χιλιάδες ναοί στις πεδιάδες του Bagan. Στην περιοχή υπήρχαν πάνω από 10.000 βουδιστικοί ναοί, και μοναστήρια από τους οποίους σήμερα σώζονται περίπου 2.200.