13) “Μάγια η Μέλισσα” στο Θέατρο Βεάκη

Η αγαπημένη “Μάγια η Μέλισσα” και η παρέα της σε νέες περιπέτειες που εκτυλίσσονται επί σκηνής στο Θέατρο Βεάκη.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Η Μάγια η μέλισσα λατρεύει την περιπέτεια και θέλει να τη ζήσει έξω από την κυψέλη. Προσπαθεί να πείσει τον κολλητό της φίλο Βίλλυ να την ακολουθήσει όταν…σπάει κατά λάθος την κυψέλη. Θα προλάβουν να την φτιάξουν προτού γυρίσουν οι υπόλοιπες μέλισσες;
Ο σοφός Φλιπ η ακρίδα θα τους βρει τη λύση… και η περιπέτεια ξεκινά για την Μάγια και τους αγαπημένους της φίλους, τον Βίλλυ, τον Φλιπ, τον Μπεν το σκαθάρι και την όμορφη πεταλούδα Βεατρίκη.
Ποιος θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια της Μάγια και των αγαπημένων της φίλων; Μα φυσικά η Θέκλα, η μοχθηρή αράχνη.
Θα τα καταφέρει άραγε η Μάγια να ζήσει ελεύθερη;
Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον. Σάββατο στις 17:00 και Κυριακή στις 11:30.

 

2 8εμα

“Πήτερ Παν και Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ” στο Ιντεάλ

Το παραμύθι του Τζέιμς Μάθιου Μπάρι σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου.

Περίληψη του έργου:
Την εποχή που βασίλευαν οι Νεράιδες γεννήθηκε ένα αγόρι που δεν μεγάλωσε ποτέ και που μπορούσε να πετάει σε μαγικούς κόσμους ανάμεσα στις νεράιδες. Το αιώνιο παιδί, ο Πήτερ Παν, ζει στη χώρα της χαράς και της αιώνιας νιότης, στη “Χώρα του Ποτέ”, με τη μικρή Νεράιδα Τίνκερμπελ και είναι ο αρχηγός των χαμένων παιδιών. Οι Ντάρλινγκ είναι μια ήσυχη οικογένεια. Ζουν με τα τρία παιδιά τους κάπου στο Λονδίνο. Η μικρή Γούεντυ κάθε βράδυ διηγείται παραμύθια για Νεράιδες και πειρατές στα μικρότερα αδέλφια της Τζον και Μάικλ, ώσπου ο Πήτερ Παν εμφανίζεται και τους παίρνει μαζί του με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης της Τίνκερμπελ. Έτσι αρχίζει η απίστευτη και φανταστική περιπέτεια. Όταν ο τρομερός πειρατής, Κάπτεν Χουκ, καταφθάνει στη “Χώρα του Ποτέ”, ψάχνοντας για τον χαμένο θησαυρό, γίνεται η μεγαλύτερη απειλή τους. Σκοπός του είναι να πιάσει τον Πήτερ παν. Η πάλη του καλού με το κακό, ανάμεσα σε πειρατές, χαμένα παιδιά και νεράιδες. Κυριακή, 12:30.