14).Η Ελληνίδα του fado, Καλλιρόη Ραουζαίου, για μία μοναδική βραδιά στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/

Για μία μοναδική βραδιά, την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 21.00, το Τρένο στο Ρουφ μετατρέπεται σε casa de fado! Η Ελληνίδα του fado Καλλιρόη Ραουζαίου και δημιουργός του Fado rebetiko Project ταξιδεύει από τη Γαλλία και επιβιβάζεται στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express για να μας ταξιδέψει στο «saudade» δηλαδή σε έναν βαθιά συναισθηματικό κόσμο όπου συνυπάρχουν η προσμονή, η νοσταλγία, ο πόνος, η λύπη, η χαρά, η ευτυχία και η αγάπη. Η τραγουδίστρια, πιανίστα και συνθέτης Καλλιρόη Ραουζαίου έχει παίξει με το κουαρτέτο της σε φεστιβάλ και θέατρα σε όλη τη Γαλλία, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες και μουσικά σύνολα, έχει βραβευτεί στο Musiques d’ Ici et d’ Ailleurs και έχει ηχογραφήσει δύο δίσκους με συνθέσεις και διασκευές φάδος και ρεμπέτικων τραγουδιών. Με τη συνοδεία ενός μουσικού, τραγουδά και παίζει στο πιάνο πρωτότυπες συνθέσεις από τον τελευταίο της δίσκο και διασκευές των blues της Πορτογαλίας. Προαγορά εισιτηρίων απαραίτητη: – Ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/music/alliroi-aouzeou-nspiracoes-rbanas/
– Τηλεφωνικά στο 11876 (viva)
– Φυσικά σημεία πώλησης viva (αφού προηγηθεί κράτηση).

 

2 8ema

Γιάννης Κότσιρας – Γιώτα Νέγκα και αυτό το Σάββατο 2 Απριλίου στο Anodos Live Stage

Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις τους και μετά από μεγάλη ζήτηση, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα θα μας ταξιδέψουν μουσικά για ακόμη ένα Σάββατο, στις 2 Απριλίου. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν ξανά τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό Ελληνικό τραγούδι και ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και χαρά.
Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται επί σκηνής στο Anodos Live Stage, τον αγαπημένο χώρο – ορόσημο της Πειραιώς.
Τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, από τον «Σασμό» και τον «Φύλακα Άγγελο», μέχρι το «Τσιγάρο» και το «Έλα και Κόψε Με στα Δυο» κι από το «Με τα Μάτια Κλειστά», και «Το Δίκιο μου» μέχρι το «Βρες μου έναν άλλον» και το «Οξυγόνο, οι δύο αγαπημένοι
ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς τόσο από την πλούσια δισκογραφία τους όσο και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες τις οποίες όλοι αγαπάμε.