11) Η νέα «έξυπνη» πρίζα της TP-Link Tapo P110 συμβάλλει στην παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας και στην εξοικονόμηση κόστους

Η TP-Link, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων συνδεσιμότητας, επεκτείνει τη σειρά Tapo για τη δημιουργία smart home και λανσάρει τη νέα «έξυπνη» πρίζα Tapo P110. Με τη νέα «έξυπνη» πρίζα της TP-Link ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του «έξυπνο» σπίτι και κυρίως να ελέγξει την κατανάλωση ενέργειας που πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο. Το μικρό μέγεθος της Tapo P110 και η εύκολη εγκατάστασή της την καθιστούν κατάλληλη για κάθε τοποθέτηση σε πρίζα μέσα στο σπίτι. Ταυτόχρονα, η συμβατότητά της με Google Assistant και Amazon Alexa, κάνει ευκολότερο και αποδοτικότερο τον έλεγχο των συσκευών. Όπως και οι άλλες συσκευές Tapo, η νέα «έξυπνη» πρίζα της TP-Link είναι εξοπλισμένη με «Away Mode», προσομοιώνοντας κάποιον που βρίσκεται στο σπίτι για να ενισχύσει την ασφάλεια του χώρου σας, καθώς και για να παρέχει τη δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω της εφαρμογής. Με τη νέα «έξυπνη» πρίζα της TP-Link πλέον οι απλές συσκευές του σπιτιού μπορούν να γίνουν «έξυπνες». Η δυνατότητα της Tapo P110 να δέχεται ένταση ρεύματος έως και 16A επιτρέπει στον καταναλωτή να συνδέσει ακόμα και συσκευές, όπως το ψυγείο ή το air-condition του.

3 8ema

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που σας δίνει η LG στο gaming

Το gaming είναι η πιο δυναμική κατηγορία ψυχαγωγίας σε όλες τις πλατφόρμες σήμερα και θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του metaverse καθώς παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ομοιότητα με τις γενικές αντιλήψεις του. Οι επαγγελματίες παίκτες στρέφονται στις οθόνες υπολογιστών UltraGear της LG, προκειμένου το gaming να γίνει όσο πιο immersive και ρεαλιστικό γίνεται. Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες, το IPS panel της LG παρέχει ευρύτερη γωνία θέασης, εκπληκτική ποιότητα γραφικών, τεράστια χρωματική γκάμα και εξαιρετική αντίθεση. Η LG ήταν η πρώτη στον κόσμο που παρουσίασε οθόνη IPS με χρόνο απόκρισης ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου για πιο γρήγορη και ομαλή gaming εμπειρία. Επιπλέον, με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και άνω, υψηλής ευκρίνειας ανάλυση και ποικιλία χρωμάτων για απίστευτα ζωντανές λεπτομερείς εικόνες, χωρίς να τρεμοπαίζουν, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η LG UltraGear έχει γίνει η αγαπημένη σειρά gaming monitors. Eκτός όμως από το LG UltraGear, οι τηλεοράσεις LG OLED προσφέρουν επίσης αυτή την υπέροχη καθηλωτική gaming εμπειρία, ώστε να γίνεις επαγγελματίας gamer από την άνεση του σπιτιού σου.