9)Κάνε το πέταγμα του χαρταετού ακόμα πιο διασκεδαστικό, παρέα με την αγαπημένη σου μουσική

Η σειρά φορητών ηχείων XBOOM GO PL της LG προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ήχου και είναι ιδανική για κάθε χρήστη που θέλει η αγαπημένη του μουσική να τον συνοδεύει διαρκώς, ενώ το μικρό μέγεθος των ηχείων εξυπηρετεί στη μεταφορά τους από το πρωί ως το βράδυ.
Χάρη στη τεχνολογία Meridian, η σειρά φορητών ηχείων ΧΒΟΟΜ GO PL παρέχει ήχο κορυφαίας ποιότητας, για να μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει βαθιά μπάσα, πλούσια πρίμα και καθαρά φωνητικά κάθε φορά που ακούει την αγαπημένη του μουσική. Παράλληλα, η αξιολόγηση IPX5 εξασφαλίζει ότι τα ηχεία μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν ακόμη και αν βραχούν. Η κομψή και στρογγυλεμένη σχεδίαση, το φινίρισμα από καουτσούκ διευκολύνει το κράτημα και ταιριάζει άνετα στο χέρι, ενώ τα φώτα του δακτυλιοειδούς woofer προσδίδουν μια πολύχρωμη διάθεση.

2 8ema

κατηγορια

press room

Ο οίκος Sotheby’s φιλοξένησε Φόρουμ Ψηφιακών Τεχνών στη Σαουδική Αραβία σε συνεργασία με την Επιτροπή Εικαστικών Τεχνών του Υπουργείου Πολιτισμού

Ο οίκος Sotheby’s και η Επιτροπή Εικαστικών Τεχνών του Υπουργείου Πολιτισμού της Σαουδικής Αραβίας συνεργάστηκαν για την δημιουργία ενός φόρουμ ψηφιακών τεχνών στο Βασίλειο – το πρώτο του είδους του. Χαρτογραφώντας την ιστορία των NFTs, από τη δημιουργία τους πριν από επτά χρόνια μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα ομιλιών συγκέντρωσε τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες, συλλέκτες και επιμελητές που καθορίζουν τον χώρο. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του φόρουμ, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά ομιλιών από ειδικούς στην τέχνη, την τεχνολογία blockchain και τα NFTs. Ο οίκος Sotheby’s παρουσίασε επίσης μια επιλογή από πρωτοποριακά NFTs και φιλοξένησε εργαστήρια, ως μέρος του δημόσιου προγράμματος της Biennale της Ντιρίγια. Το φόρουμ πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Biennale Σύγχρονης Τέχνης της Ντιρίγια της Σαουδικής Αραβίας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 11 Μαρτίου και παρουσιάζει μερικούς από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του κόσμου.