Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα smartphones και άλλα προϊόντα σε μία μοναδική εκδήλωση για τους φίλους της μόδας και της τεχνολογίας

Μια εμπειρία διαφορετική από κάθε προηγούμενη έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Huawei, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, στον πανέμορφο πολυχώρο εκδηλώσεων Amalias 36, με πρωταγωνιστές τα νέα smartphones HUAWEI P50 Pro, P50 Pocket, nova 9SE, αλλά και το all-in-one laptop HUAWEI MateBook E. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τα πολυαναμενόμενα νέα smartphones της Huawei, αλλά και πολλά άλλα νέα προϊόντα της εταιρείας, που παρουσιάστηκαν με διαδραστικό τρόπο, σε ένα ευρηματικό catwalk – performing από επαγγελματίες μοντέλα, «συνοδευόμενα» από τις συσκευές της Huawei. Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, εντυπωσιάζοντας με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τους και τις εκπληκτικές επιδόσεις τους, ικανά να συνδυαστούν με κάθε fashion statement, ήταν: τα νέα smartphones της σειράς HUAWEI P Series, το P50 Pro και το αναδιπλούμενο P50 Pocket, το νέο προσιτό smartphone, HUAWEI nova 9 SE που έρχεται για να κάνει τη διαφορά με την κάμερα
των 108 megapixel και τις καινοτόμες λειτουργίες, το επαναστατικό, «δυο σε ένα» laptop HUAWEI MateBook E με το μαγνητικό πληκτρολόγιο και η νέα οθόνη HUAWEI MateView GT 27’ ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 και καμπυλότητα 1500 R, για ανεμπόδιστη εμπειρία gaming.

2 8εμα

To PULZE τολμά και καινοτομεί αξιοποιώντας την τεχνική ASMR

Ακολουθώντας τη γενικότερη τάση για δημιουργία βίντεο ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response – Αυτόνομη
Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών) έτσι όπως αυτά εμφανίζονται στο εξωτερικό, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στην επικοινωνία, το PULZE πρωτοστατεί στην εγχώρια αγορά δημιουργώντας ένα ASMR βίντεο για το προϊόν θερμαινόμενου καπνού PULZE, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ηθοποιό Ηλία Μελέτη.
Το ASMR είναι μια αίσθηση που ξεκινάει από τον εγκέφαλο και ενεργοποιεί τους νευρώνες περνώντας σταδιακά στη σπονδυλική στήλη. Πρόκειται για ένα νευρικό ερέθισμα που προκαλείται από το άκουσμα ενός ήχου και σε συνδυασμό με την εικόνα προκαλεί χαλάρωση. Η πρόκληση παραγωγής ήχου από αντικείμενα, κοντά στο μικρόφωνο, μοιάζει με ιεροτελεστία και όσοι την ακολουθούν βιώνουν μια ‘ασυνήθιστη εμπειρία’. Αυτή η τεχνική δεν έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί ευρέως ως επικοινωνιακό εύρημα στην Ελλάδα. Στο βίντεο που δημιουργεί, ακούμε ήχους όπως αυτόν της ισορροπίας, της δροσιάς, της πλούσιας αίσθησης,  της απόλαυσης που χαρακτηρίζουν το PULZE…και θα αναρωτιέστε με τι μοιάζουν. Δείτε το εδώ.