Χήτος – Green Cola: Ενώνουν τις δυνάμεις τους στις διεθνείς αγορές

Οι Όμιλοι ΧΗΤΟΣ και GREEN COLA, σε επέκταση της πολύ πετυχημένης εμπορικής συνεργασίας τους για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της δεύτερης από την πρώτη στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνουν την απόφασή τους να προχωρήσουν στην συνένωση των δυνάμεών τους για κοινή πορεία των brands και των δύο ομίλων στις διεθνείς αγορές. Για τον σκοπό αυτό, συστάθηκε κοινή εταιρία με την επωνυμία “GREEN BEVERAGES GROUP PLC” (“GREEN BEVERAGES”) με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
Στην Ελλάδα, ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και GREEN COLA HELLAS Α.Ε. συνεχίζουν την δραστηριότητά τους ως αυτόνομες νομικές οντότητες. Η παραγωγή τους θα συνεχίσει να λαμβάνει χώρα εντός της Ελληνικής επικράτειας, αλλά και θα ενισχυθεί περαιτέρω μέσω επενδυτικού προγράμματος που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Οι έδρες των δύο εταιριών θα παραμείνουν και αυτές στην Ελλάδα.
Όραμα της νέας εταιρίας αποτελεί η ανάδειξή της στην πλέον καινοτόμο επιχείρηση στον κόσμο στον τομέα των υγιεινών (better for you) μη αλκοολούχων ποτών, δημιουργώντας αξία για την κοινωνία και ακολουθώντας την διεθνή τάση στροφής των καταναλωτών σε πιο υγιεινά πρότυπα διατροφής, για αναψυκτικά και ροφήματα με υπέροχη γεύση αλλά χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών, καθώς και την επέκτασή της σε άλλες καινοτόμες κατηγορίες εμφιαλωμένων νερών.