Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ βραβεύτηκε στη διοργάνωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022»

Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δίρφυς ΑΕ

Ο συγκεκριμένος θεσμός επιβραβεύει τις επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας.
Η Δίρφυς ήταν η μοναδική εταιρία εμφιάλωσης νερού που βραβεύτηκε στην εν λόγω διοργάνωση και το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος Δ.Σ. και κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρίας. Η κατηγορία στη οποία βραβεύτηκε ήταν “Turnaround Business”.
Η διάκριση επετεύχθη για τη Δίρφυς ΑΕ χάρη στην επιτυχή εφαρμογή του επιχειρηματικού της σχεδίου, παρά τις οικονομικές και πολιτικές συνθήκες των τελευταίων ετών. Θέτοντας γερές βάσεις για το μέλλον, το πλάνο της Δίρφυς για την επόμενη πενταετία περιλαμβάνει σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών και της παραγωγικής ικανότητας με προσανατολισμό στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και καινοτομίας.