Iστορική βραδιά για τις & τους λάτρεις του πούρου στην Ελλάδα!

Σε μια ιστορική βραδιά εξελίχθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καπνίσματος Πούρου που διεξήχθη για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 30 Ιουνίου 2022 και διοργανώθηκε από τις SOTL Greece!

Η παρουσία της διεθνούς φήμης κριτή CSWC και Deputy Head της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διεθνών Κριτών CSWC Sarah Saunders και ο μοναδικός χώρος του PIRÉE προσέδωσαν ιδιαίτερο κύρος στον διαγωνισμό, δημιουργώντας μια αίσθηση πολυτέλειας, χαρίζοντας στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή εμπειρία!


Ανάμεσα σε 27 συμμετέχοντες, ο Παύλος Παυλίδης, ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Cigar Smoking World Championship που θα διεξαχθεί το προσεχή Σεπτέμβριο στην Κροατία με τη συμμετοχή περισσότερων από 42 διαγωνιζομένων από όλο τον κόσμο! Με την επίδοσή του – 1:48:36 – βρίσκεται πλέον στη 14 η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στη δεύτερη θέση, με χρόνο 1:29:20 κατετάγη η Μαίρη Μακρογαμβράκη και στην τρίτη θέση ο Όμηρος Ψωμιάδης με 1:23:43, ενώ στον Γιάννη Νικολαΐδη απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο της πιο καλαίσθητης στάχτης (straight long ash)
από την κορυφή μέχρι και το δαχτυλίδι του πούρου με χρόνο 1:05:00. Εξαιρετική στο σύνολό της η παρουσία των μελών του SOTL Greece, αφού 4 από τα μέλη του club κατάφεραν να τερματίσουν στις πρώτες 5 θέσεις της γενικής κατάταξης.

Η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, Founder & President Sisters of the Leaf Global Movement – Founder & President Sisters of the Leaf Greece, δήλωσε στο Say Yes to the Press:

«Η αποκλειστικότητα και η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Slow Smoking για την Ελλάδα αποτελεί ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα των Sisters of the Leaf Greece που είναι η δημιουργία κουλτούρας για τον κόσμο του πούρου στην Ελλάδα. Ιδρύοντας την πρώτη φυσική κοινότητα πούρου στην Ελλάδα, ένα δίκτυο γυναικών και ανδρών που τους συνδέει η αγάπη για το πούρο και το πάθος για μάθηση, καταφέραμε να σπάσουμε τα στερεότυπα και να δημιουργήσουμε ένα πιο όμορφο περιβάλλον.

Αυτή η κοινωνική πρωτοβουλία που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, αλλά και παγκοσμίως, μετουσιώθηκε σε παγκόσμιο κίνημα που ενώνει τις γυναίκες και τους άντρες στον κόσμο του πούρου και να επανακαθορίζει τις αρχές και τις αξίες της παγκόσμιας βιομηχανίας. Η Ελλάδα αποτελεί την απαρχή αυτού του κινήματος και οι Ελληνίδες και Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και στο μέλλον μοναδικές εμπειρίες από τις αποκλειστικότητες που θα συνεχίσουμε να φέρνουμε για την Ελλάδα».