Μασούτης: διπλή βράβευση στα Retail Business Awards 2022

Με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Retail Campaign» και Bronze βραβείο στην κατηγορία «Private Label» διακρίθηκε η αλυσίδα Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα φετινά Retail Business Awards, τον θεσμό για το ελληνικό λιανικό εμπόριο και τη βιομηχανία που φέτος συμπληρώνει είκοσι χρόνια διαδρομής και συνεχούς διοργάνωσης!
Η επετειακή καμπάνια «45 χρόνια Μασούτης», που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία BBDO, κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Retail Campaign». Με αναφορά στις διαχρονικές αξίες που πρεσβεύει η εταιρία και με κατεύθυνση «μια οικογένεια για όλες τις οικογένειες» αποτέλεσε τον κορμό της corporate επικοινωνίας και συνόδευσε αριστοτεχνικά το σύνολο των δράσεων της εταιρίας με ongoing προεκτάσεις σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς.
Επιπλέον, η ιδιωτική ετικέτα της εταιρίας τιμήθηκε με τo Bronze βραβείο στην κατηγορία «Private Label». Η ποιότητα της πλούσιας σειράς προϊόντων της αντανακλά τον σεβασμό που αποδίδει η Μασούτης προς τους καταναλωτές. Με νέα είδη και νέες συσκευασίες, ιδιαίτερα φιλικές προς το περιβάλλον, αναπτύσσεται διαρκώς σε συνεργασία με προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές, των οποίων η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή, όπως
και για κάθε προμηθευτή που συνεργάζεται με την εταιρία Μασούτης.
Στην τελετή απονομής, τα βραβεία παρέλαβαν η κα Ελένη Γιαλαμά, υπεύθυνη Επικοινωνίας & Media και ο κ. Θοδωρής Τσαχουρίδης, υπεύθυνος Εμπορικών & Προωθητικών ενεργειών της Μασούτης.