OK! Anytime Markets AE και Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε.: Δωρεά Τροφίμων για το Άσυλο Ανιάτων

Mία σημαντική δωρεά τροφίμων από την OK! Anytime Markets ΑΕ και την Ολυμπιακή Ζυθοποιία παρέλαβε την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2022 το Άσυλο Ανιάτων στο πλαίσιο φιλανθρωπικής ενέργειας η οποία θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των διατροφικών αναγκών των 140 περιθαλπόμενων του Ιδρύματος.
Η ενέργεια προβλήθηκε και μέσω τηλεοπτικού spot από την ΟΚ! Anytime Markets ΑΕ.
Το Άσυλο Ανιάτων έχει λάβει και στο παρελθόν δωρεά τροφίμων από την OK! Anytime Markets ΑΕ με στόχο την υποστήριξη του Ιδρύματος στην αύξηση κατανάλωσης υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων.


Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε θερμά την OK! Anytime Markets ΑΕ και την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την υλοποίηση της φιλανθρωπικής ενέργειας και την πολύτιμη δωρεά τροφίμων. Πρόκειται για μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, η οποία βρίσκεται πάντοτε κοντά στις ευπαθείς ομάδες, προσφέροντας στήριξη όπου χρειάζεται».
Η κα Μαρία Αρτίκη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της OK! Anytime Markets ΑΕ, δήλωσε: «Για εμάς στην OK! Anytime Markets Α.Ε. η προσφορά είναι μέρος της κουλτούρας μας και για αυτό δημιουργήσαμε την πλατφόρμα www.eimasteoloiok.gr που είναι ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης με βασικούς πυλώνες την στήριξη της Κοινωνίας, του Περιβάλλοντος και των Ανθρώπων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία και φυσικά τους πελάτες μας που ανταποκρίθηκαν στην ενέργεια που κάναμε, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έναν μεγάλο αριθμό τροφίμων για την κάλυψη των
αναγκών του Ασύλου Ανιάτων».
H κα Τζελίνα Σούχλα, Communication Manager της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας A.E. δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με πυξίδα τον εταιρικό μας σκοπό, να ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, επιδιώκουμε την ενεργή συμβολή μας σε προγράμματα και πρωτοβουλίες για το κοινό καλό, με έμφαση στις πραγματικές ανάγκες ευάλωτων συνανθρώπων μας».