Ανακαλύψτε τη νέα Denim συλλογή των Marks & Spencer: Η άνεση που αγαπάτε, με βαμβάκι 100% βιώσιμης προέλευσης

Προσφέροντας τη γνωστή άνεση, ποιότητα και το αξεπέραστο στιλ των Marks & Spencer, η νέα Denim συλλογή του αγαπημένου brand βρίσκεται στα καταστήματα και περιλαμβάνει must-have denim outfits για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, τα νέα denim κομμάτια είναι κατασκευασμένα με 100% βαμβάκι βιώσιμης προέλευσης και παράγονται στο πλαίσιο του προγράμματος Better Cotton Initiative. Στόχος είναι η υπεύθυνη παραγωγή των ενδυμάτων και η βελτίωση της ποιότητάς τους, καθώς και η αύξηση της διάρκειας ζωής τους.
Σε όλα τα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, τα ολοκαίνουργια M&S denim κομμάτια δίνουν έμφαση στην άνεση και την ευελιξία, ενώ προσφέρουν υπέροχο στιλ με τη μοναδική εφαρμογή Marks & Spencer.
Η γυναικεία Denim συλλογή διαθέτει μεγάλη ποικιλία, με επιλογές για κάθε σωματότυπο.
Η ανδρική Denim συλλογή παρουσιάζει μια σειρά από μοντέρνα, stylish τζιν παντελόνια που σε συνδυασμό με άνετα πουκάμισα και t-shirts, δημιουργούν υπέροχους συνδυασμούς για κομψά look και classy, καθημερινό στιλ.
Η Kidswear Denim συλλογή περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια, όπως φορέματα, τζιν πουκάμισα και σαλοπέτες, σε υπέροχα σχέδια, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση και ευελιξία στις καθημερινές τους δραστηριότητες.