Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Μαθητικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Junior Squeezy από το Orange Grove

Το πρόγραμμα Μαθητικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Junior Squeezy του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, επιστρέφει και προσκαλεί μαθητές της Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου που έχουν μία καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και ενδιαφέρονται για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2022.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, που θα διαρκέσει από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, τη δημιουργία startups και τον σχεδιασμό επιχειρήσεων με θετικό αποτύπωμα στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον (impact-driven entrepreneurship). Ταυτόχρονα, θα λάβουν καθοδήγηση από μέλη του δικτύου εκπαιδευτών και μεντόρων της θερμοκοιτίδας Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας, στο οποίο περιλαμβάνονται επιτυχημένοι επιχειρηματίες του startup οικοσυστήματος και ανώτερα στελέχη από το corporate περιβάλλον στην Ελλάδα και διεθνώς.
Το πρόγραμμα μαθητικής επιχειρηματικότητας Junior Squeezy θα πραγματοποιηθεί υβριδικά ή διαδικτυακά (ανάλογα με τις συνθήκες) και παρέχει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους από όλη την ελληνική επικράτεια να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής. Οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν ατομικά ή σε ομάδες έως 5 ατόμων και πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 5 Οκτωβρίου 2022: https://orangegrove.eu/apply-2022-squeezy/
Για περισσότερα νέα και χρήσιμες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες
www.orangegrove.eu και www.goulandris.gr.