Διαδραστικό και Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ με σκύλους θεραπείας από την PET PARTNERS OF HELLAS

Το 1ο Διαδραστικό και Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα για Παιδιά Μη Τυπικής Ανάπτυξης και τους Φίλους Τους διοργανώνεται στις 2 Οκτωβρίου 2022 από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό PET PARTNERS ΟF HELLAS με οικοδεσπότες και πρωταγωνιστές τους αξιαγάπητους σκύλους θεραπείας του οργανισμού.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί εντός του χώρου του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων από τις 14.00 το μεσημέρι μέχρι τις 20.00 το βράδυ.
Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και εξοικείωσης των ατόμων με τους σκύλους θεραπείας, αλλά και διάδοσης της σημαντικής προσφοράς τους στα παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός PET PARTNERS OF HELLAS προγραμματίζει δράσεις για τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους τους. Οι δράσεις αυτές είναι προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παιδιών ώστε να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες έχοντας για συντροφιά τους έναν τετράποδο φίλο – καθοδηγητή.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με υποστηρικτές την 3Ε και τη Hasbro και χορηγό του φεστιβάλ τις τροφές σκύλων Purina της Nestle.
Τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος στις επιμέρους δραστηριότητες καλώντας στο 6936818889 ώστε να δηλωθεί ο ακριβής αριθμός των ατόμων που θα συμμετάσχουν στις επιμέρους δραστηριότητες, ή απλώς επισκεφθείτε το Φεστιβάλ για να γνωρίσετε την PET PARTNERS OF HELLAS και το σπουδαίο έργο της.