«Ελληνικό Πρωινό»: Ο ξενοδόχοι και το αεροδρόμιο της Αθήνας γιόρτασαν τον τουρισμό

Με το σερβίρισμα «Ελληνικού Πρωινού» γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η ελληνική ξενοδοχία και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.
Πρόκειται για τη δράση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, «Ελληνικό Πρωινό» που αναδεικνύει τη γαστρονομική ταυτότητα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, το ΞΕΕ σε συνεργασία με τον ΔΑΑ και την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής & Αργοσαρωνικού πρόσφερε στον χώρο Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου «Ελληνικό Πρωινό».
Η υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σοφία Ζαχαράκη, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία στην  εκδήλωση, προάγγελο της αυριανής γιορτής της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στο αεροδρόμιο της Αθήνας, σημείωσε ότι: «Στηρίζουμε ένθερμα αυτή την προσπάθεια που φέρνει τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα στο τραπέζι κάθε ταξιδιώτη! Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του ΞΕΕ, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού, με επίκεντρο το «Ελληνικό Πρωινό». Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εστιάζοντας στην ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και με όχημα την ελληνική γαστρονομία ταξιδεύουμε την εικόνα της χώρας μας πιο μακριά! Εστιάζουμε στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και τη βιωσιμότητα του ελληνικού τουρισμού και βάζουμε γερές βάσεις για το μέλλον».