Η «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Άννα Βαγενά -η μακροβιότερη παράσταση με τον ίδιο πρωταγωνιστή- επιστρέφει!

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις σε επιλεγμένα θέατρα της Αθήνας και της Λάρισας αυτό το καλοκαίρι, το Θέατρο «Μεταξουργείο» προσθέτει κι άλλες στάσεις στην περιοδεία της ιστορικής παράστασης «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Άννα Βαγενά. Πρόκειται για μια παράσταση-σταθμό, καθώς είναι η μακροβιότερη με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αφού μετράει 23 χρόνια πορείας από το 1999 που πρωτοανέβηκε. Επίσης, ήταν η πρώτη θεατρική αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή, στην προσφυγιά και τον ξεριζωμό. Μ’ αυτή την περιοδεία, μια ευχή της Άννας Βαγενά πραγματώνεται: Να συναντηθεί και πάλι με τη σπουδαία Αγγέλα Παπάζογλου στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Επόμενες στάσεις περιοδείας (για τον Σεπτέμβρη)
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στο Χαλάνδρι, στο Θέατρο Ρεματιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου. Ώρα Έναρξης: 21:00. Είσοδος ελεύθερη. Κράτηση δελτίων στο www.viva.gr

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στον Κολωνό, στο Θέατρο Κολωνού, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Ώρα έναρξης: 21:00. Εισιτήρια: 10 € και 5 € (φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ). Προπώληση: www.ticketservices.gr

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στον Ιστορικό Χώρο της Μάντρας της Κοκκινιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, εκεί όπου παίχτηκε για πρώτη φορά η παράσταση, πριν από 23 χρόνια (Σεπτέμβριος 1999). Ώρα έναρξης: 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην Ηλιούπολη, στο Θέατρο «Δημήτρης Κιντής», σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης. Ώρα έναρξης: 20:30. Είσοδος ελεύθερη.