Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Οι Πολιτιστικές Διαδρομές του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης επιστρέφουν χαρίζοντας ένα μήνα γεμάτο από εκδηλώσεις και δράσεις. Θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, δράσεις ευαισθητοποίησης και καλλιτεχνικά δρώμενα συνθέτουν το παζλ του Πολιτιστικού Προγράμματος που ετοίμασε για το 2022 ο Δήμος.
Για τις Πολιτιστικές Διαδρομές 2022, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης
Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε:
«Αγαπητοί µου συνδηµότες και συνδηµότισσες,
Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης τιμώντας την ιστορία και την παράδοση εστιάζει σε παραστάσεις που έχουν συγκλονίσει το φιλοθεάμον κοινό και δίνει έμφαση στην επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής αναδεικνύοντας τις χαμένες πατρίδες. Άλλωστε είναι Δήμος που έχει έντονο το προσφυγικό στοιχείο είτε πρόκειται για τα Σούρμενα είτε για την Αργυρούπολη.
Φέτος ανοίγει τις πόρτες του και κάνει πρεμιέρα το ανακαινισμένο θέατρο της οδού Ολυμπίας. Είμαστε περήφανοι που οι δημότες μας απολαμβάνουν ποιοτικές πολιτιστικές υποδομές και που οι δράσεις καλύπτουν το σύνολο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις μας θα είναι με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Είναι μια συνειδητή επιλογή μας καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πρόσβαση στον πολιτισμό είναι αναφαίρετο δικαίωμα για όλους χωρίς περιορισμούς. Σας καλούμε να συμμετέχετε στις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις
και να απολαύσετε κάθε στιγμή.
Αντί εισιτηρίου σας καλώ να προσφέρετε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας και στον Δήμο μας καθημερινά κάνουν πράξη την αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!».
Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με ένα κλικ:
http://online.anyflip.com/hgxs/kweq/mobile/