Στις 5 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε το δικό μας καλοκαίρι μαζί με τη Λουξ και τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα

Το Κατράκειο Θέατρο της Αθήνας υποδέχεται στις 5 Σεπτεμβρίου τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τη Λουξ, αναμένεται να μας γεμίσει ήχους και θετική ενέργεια στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία της αθηναϊκής μουσικής σκηνής.
Η εταιρεία θα είναι παρούσα στην πιο must συναυλία του ελληνικού καλοκαιριού. Ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών και τη μοναδική ερμηνεία του, αλλά και η Λουξ με την απαράμιλλη γεύση των αναψυκτικών της υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα! Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος αναμένεται να υποδεχτούν στο κατάμεστο Κατράκειο μικρούς και μεγάλους που θα σιγοτραγουδήσουν πολυαγαπημένες επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ special guest θα είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η συναυλία της Αθήνας αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για 8 η χρονιά, παρέα με τη δικιά μας λουξ.
Οι επόμενες στάσεις των συναυλιών του Αντώνη Ρέμου θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Λάρισα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο AEL FC ARENA και στην Πάτρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.