H Huawei παρουσίασε τα νέα προϊόντα της στην ελληνική αγορά

Huawei Greece CBG, Country Manager, Mr Andy Miao

Μια σειρά νέων καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που έρχονται για να εντυπωσιάσουν και να συναρπάσουν, παρουσίασε επίσημα στην Ελλάδα, η Huawei, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Gazarte, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.
Η Huawei αποκάλυψε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τρία νέα, κορυφαία smartphones που το καθένα φέρει μεγάλες καινοτομίες, ειδικά στη φωτογραφία, συμβαδίζοντας με εξαιρετικό και κομψό design, καθώς και το πρώτο έξυπνο ρολόι με μέτρηση αρτηριακής πίεσης και παρακολούθηση ηλεκτροκαρδιογραφήματος με ευρωπαϊκή πιστοποίηση.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάμερας του HUAWEI Mate 50 Pro παρουσίασε ο κορυφαίος
φωτογράφος, Δημήτρης Σκουλός. Μύησε το κοινό στα μυστικά μιας καλής φωτογραφίας, υπό πολλές διαφορετικές συνθήκες, δίνοντας τα καλύτερα φωτογραφικά tips. Το ολοκαίνουργιο HUAWEI Mate 50 Pro φέρνει την επανάσταση στις κάμερες των smartphones, ενσωματώνοντας, για πρώτη φορά, τη λειτουργία του μεταβλητού και ρυθμιζόμενου διαφράγματος!

Στην εκδήλωση, η HUAWEI παρουσίασε, επίσης, τα ολοκαίνουργια smartphone nova 10 και nova 10 Pro τα οποία κληρονομούν την κομψή αισθητική της σειράς nova και συνδυάζουν πρωτοποριακή τεχνολογία με το εκθαμβωτικό και κομψό Star Orbit Ring στην κάμερα.  Όλα αυτά συνδυάζονται με απίστευτα κομψή σχεδίαση, με το HUAWEI nova 10 Pro να μετρά μόλις 7,88 χιλιοστά και το nova 10 ακόμα πιο λεπτό στα 6,88 χιλιοστά.

Ακόμα, το ολοκαίνουργιο Watch D είναι το έξυπνο ρολόι που μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύντροφος παρακολούθησης και φροντίδας της υγείας των χρηστών. Είναι το πρώτο smartwatch με προηγμένη μονάδα αισθητήρα Ηλεκτροκαρδιογραφήματος υψηλής απόδοσης και παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, επιβεβαιωμένο με την πιστοποίηση CE Medical Device Regulation.

Mate 50 Pro & nova 10 series Event Set Up