Κινηματογραφική εμπειρία με τον απόλυτο συνδυασμό LG OLED TV και ένα δώρο έκπληξη!

Η LG Hellas δίνει μέχρι 31 Οκτωβρίου ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, με την αγορά
μιας τηλεόρασης LG OLED, δώρο ένα sound bar για να μπορούν οι καταναλωτές
να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα με τη μοναδική οπτικοακουστική τεχνολογία της LG.
Για λίγες ημέρες με την αγορά μιας LG OLED65G2 & OLED77B2, οι φίλοι της LG θα πάρουν δώρο το προηγμένης τεχνολογίας LG sound bar S80QY.
Η LG OLED G2 με το Brightness Booster Max διαθέτει ενισχύει τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED, και πραγματοποιεί βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, ενώ αποδίδει έως και 30%  περισσότερο φωτισμό. Η εικόνα φαίνεται πλέον πιο έντονη, με κορυφαία απόδοση φωτισμού. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, ώστε ακόμα και ανεπαίσθητες λεπτομέρειες να είναι ευδιάκριτες, και να προσφέρουν εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές.
Η LG OLED B2 προσφέρει λαμπερή εικόνα, ζωντανά χρώματα, απεριόριστη αντίθεση και ήχο surround – χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει στην εμπειρία παρακολούθησης, τόσο στο gaming όσο και στην προβολή ταινιών. Διαθέτει self-lit OLED με τα pixels να ανάβουν αυτόνομα χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει τη λάμψη και προσφέρουν καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος, τέλειο μαύρο, χωρίς διαρροή φωτός ή φαινομένων που οφείλονται στη διάθλαση.