Το Βιολογικό Χωριό βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία, υποστηρίζοντας δράσεις που προάγουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Το Βιολογικό χωριό επενδύει συστηματικά στην υλοποίηση δράσεων, προτρέποντάς μας συνειδητά να «Αλλάξουμε τον κόσμο από τη ρίζα».

Ενέργειες όπως η χορηγική υποστήριξη του Greece Race for the Cure® 2022, αποτελούν αφορμή για το Βιολογικό Χωριό να σταθεί αρωγός στο πολύτιμο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Άλμα Ζωής». Με τη συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας “Green Team” της εταιρείας, οι 68 εργαζόμενοί της τίμησαν τις γυναίκες που με γενναιότητα αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού και η εταιρεία συνέβαλε ουσιαστικά στη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου.

Σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, το Βιολογικό Χωριό χορηγεί τις εμφανίσεις των νέων αθλητών στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στα αθλήματα Μπάσκετ και Πετοσφαίριση, ενώ στηρίζει και τους αθλητές ΑμεΑ του Ομίλου, μεταδίδοντας το μήνυμα «Μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου; Βιο-λογικά μπορείς».

Το Βιολογικό Χωριό υποστηρίζει Τμήμα Καλαθοσφαίρισης παιδιών του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης και τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού και την ομάδα Champs.

Eπίσης, ως χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ ανδρών «Βιολογικό Χωριό Α.Σ.Καρδίτσας», την στηρίζει στο ταξίδι της στην Α΄Εθνική κατηγορία της Basket League.

Το Βιολογικό Χωριό, κάνοντας πράξη το «Αλλάξουμε τον κόσμο από τη ρίζα» που πρεσβεύει, αναζητά πάντα τρόπους να βρίσκεται και δίπλα στις Τοπικές Κοινωνίες μέσα από τη στήριξη τοπικών αθλητικών δρώμενων, όπως η χορηγική συμμετοχή στον κλασικό «Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας» που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Πλατεία Νερού.