Διαδικτυακή συζήτηση: «Ο Θεσμός της Αναδοχής: Κάθε παιδί αξίζει μια οικογένεια»

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλεί σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Ο Θεσμός της Αναδοχής: Κάθε παιδί αξίζει μια οικογένεια», που διοργανώνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00-14:15.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει συζήτηση για τον θεσμό της αναδοχής στη χώρα μας, τη σημασία της οικογενειακής φροντίδας για τα παιδιά, το σύστημα αναδοχής ασυνόδευτων καθώς και προτάσεις για τη βελτίωσή του.
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Πολιτείας, διεθνών οργανισμών και οργανισμών πρώτης γραμμής στην αναδοχή ή/και στην προστασία ασυνόδευτων παιδιών.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «FAB! Φροντίδα οικογενειακού τύπου για παιδιά μετανάστες/-ες και πρόσφυγες», η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση και επέκταση της εναλλακτικής οικογενειακής φροντίδας μέσω της αναδοχής για ασυνόδευτα παιδιά μετανάστες/ριες και πρόσφυγες σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή υποδοχής: την Ιταλία, την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Κύπρο.
Δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZErd-qhrDkrH9z3fhvqyGusFGz0WtZNjMbH