Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια Martine Rose για μια capsule collection εμπνευσμένη από την Αμερική

Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη συνεργασία της με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια Martine Rose και παρουσιάζει την capsule collection Tommy Jeans X Martine Rose για το Φθινόπωρο 2022.
Εμπνευσμένη από την αμοιβαία αγάπη για το sportswear, η συλλογή αποτελείται από μοντέρνα βασικά στοιχεία που συνδυάζουν το streetwear style με χαρακτηριστικές prep λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν την γκαρνταρόμπα.
Δίνοντας ένα φρέσκο τόνο στην αισθητική των δύο brands, η gender-inclusive συλλογή, είναι εμπνευσμένη από τα 90s icons της TOMMY HILFIGER τα οποία εκσυγχρονίζονται μέσα από τη ματιά της Martine Rose. Ένα δυναμικό παιχνίδι χρώματος και σχεδίων εφαρμοσμένων σε υπερβολικές σιλουέτες συναντάται σε όλη τη συλλογή, συνδυάζοντας τη δυναμική του streetwear με μια πινελιά σαρκασμού. Βασικά κομμάτια αποτελούν το varsity jacket, το hoodie, το puffer και το robe coat, που αναμειγνύονται με pop λεπτομέρειες, over-dye φινιρίσματα και τα χαρακτηριστικά patterns της Martine.