Μια Ζεστή Αγκαλιά: Η AVIN στηρίζει το έργο της Ithaca

Τον Νοέμβριο, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας της AVIN, εθελοντές της εταιρείας θα βρίσκονται στην πλατεία Κουμουνδούρου για να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν το έργο της Ithaca, το οποίο η εταιρεία στηρίζει ήδη προσφέροντας τις ετήσιες ανάγκες σε καύσιμα.

Η αρχή έγινε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, με τους εργαζόμενους της AVIN να προσφέρουν ένα «πακέτο ζεστασιάς» για το χειμώνα, με σακίδιο, αντιανεμικό, ισοθερμικό κολλάν, κουβέρτα και θερμός στους συνανθρώπους μας που επισκέφθηκαν το κινητό πλυντήριο ρούχων. Επιπλέον μοιράστηκαν ζεστά ροφήματα, μπισκότα και μπάρες δημητριακών. Η ενέργεια, με τίτλο «Μια Ζεστή Αγκαλιά», θα επαναληφθεί και τις Τρίτες 15, 22 και 29 Νοεμβρίου.

Η Μη-Κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca, ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και υποστήριξης αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. Επιπλέον, η Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων για τον άστεγο πληθυσμό και προσφέρει υπηρεσίες επανένταξης, με στόχο τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίστανται οι άστεγοι. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει πάνω από 8.000 ανθρώπους.