Σε μια λαμπερή βραδιά στο ατελιέ της Celia Kritharioti παρουσιάστηκε η συνεργασία της με τη Samsung Electronic Hellas

Το φόρεμα της συνεργασίας Celia Kritharioti X Samsung

Την Τρίτη 22/11 σε μια λαμπερή εκδήλωση παρουσιάστηκε η ανακοίνωση της συνεργασίας του οίκου Celia Kritharioti με την Samsung Electronics Hellas.

Ένας νέος κόσμος τεχνολογικής καινοτομίας και εκλεπτυσμένης κομψότητας ξεδιπλώνεται μέσα από τη νέα συνεργασία του εμβληματικού οίκου μόδας Celia Kritharioti Couture με τη Samsung Electronics Hellas. Η υψηλή αισθητική του οίκου Celia Kritharioti συνάντησε την τεχνολογία της Samsung, σε μία σύμπραξη που αντανακλά το κοινό όραμα των δύο εταιρειών για δημιουργικότητα πέρα από τα όρια του συμβατικού, διαρκή εξέλιξη και άρτιο
σχεδιασμό.
Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών γιορτάστηκε με μία εκδήλωση γεμάτη λάμψη, χρώμα, δημιουργικότητα και εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πρόσωπα της lifestyle σκηνής είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια σειρά από εντυπωσιακά artworks με pop art αισθητική, εμπνευσμένα από το απόλυτο εργαλείο ατομικής έκφρασης, το Galaxy Z Flip 4.
Την παράσταση έκλεψε η μεγάλη αποκάλυψη της βραδιάς: μια μοναδική δημιουργία του οίκου Celia Krithariori Couture εμπνευσμένη από το Galaxy Z Flip 4. Το εντυπωσιακό φόρεμα που δημιούργησε η Σίλια Κριθαριώτη εκφράζει τον ανατρεπτικό χαρακτήρα του αναδιπλούμενου Galaxy Z Flip 4.
Με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη αισθητική, η δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας με διεθνή απήχηση συμβολίζει προσωπικότητες που τολμούν, εκφράζονται με έντονο τρόπο και λατρεύουν τη μόδα.
Η Σίλια Κριθαριώτη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτή η συνεργασία με ενέπνευσε να δημιουργήσω μια σειρά από pop art έργα που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μαζί για το Παιδί».

Byung Moo Θεόφιλος Shin – Πρόεδρος Samsung & Σίλια Κριθαριώτη