Σενάριο: Γράφοντας για την τηλεόραση με τον Νίκο Απειρανθίτη

Ο Νίκος Απειρανθίτης διδάσκει στο σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής «Σενάριο: Γράφοντας για την τηλεόραση». Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δια ζώσης μέσω zoom, 14.00-17.00 για δέκα (10) διαδοχικά Σάββατα, αρχής γενομένης από το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου.

Το να μπορείς να σκέφτεσαι με εικόνες, άλλοι λένε πως είναι χάρισμα και άλλοι πως είναι απλά, ένας τρόπος σκέψης. Το να μπορείς να καταγράφεις αυτές τις εικόνες που σκέφτεσαι με μορφή ιστορίας και να τις μεταφέρεις με λέξεις στο χαρτί, ασφαλώς και χρειάζεται κάποια τεχνική, άρα, υπόκειται σε κανόνες. Το να μπορείς να συνδυάσεις όλα τα παραπάνω όμως, είναι σίγουρα μια τέχνη: η τέχνη του σεναριογράφου. Κι αν θελήσεις να γράψεις για τηλεόραση; Τότε σίγουρα, χρειάζεσαι τις αντοχές και τις γνώσεις που σου δίνει η εμπειρία ενός επαγγελματία, για το τι πρέπει και κυρίως, τι δεν πρέπει να κάνει ένας σεναριογράφος αν θέλει να επιβιώσει στον δύσκολο κόσμο της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς.

Στο σεμινάριο καλύπτονται όλες οι πτυχές της δουλειάς που κάνει ένας σεναριογράφος της τηλεόρασης. Μετά το τέλος του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Αίτηση συμμετοχής θα βρείτε εδώ:
http://ianos-seminaria.gr/el/market/application?product=6650