Web Summit 22: Η Huawei παρουσιάζει εντυπωσιακή ανάπτυξη και καινοτομία στο HDC.Europe και αποκαλύπτει τους νικητές των βραβείων για το 2022

Η Huawei αποκάλυψε τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες της αλλά και τους νικητές των βραβείων AppGallery Editor’s Choice και Grow with Huawei για το 2022, κατά τη διάρκεια του Web Summit του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών «HDC.Εurope», που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η εντυπωσιακή ανάπτυξη της εφαρμογής AppGallery. Μέχρι το τέλος του 3ου τριμήνου του 2022, το AppGallery είχε περισσότερους από 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, εκ των οποίων 45 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ η παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών της Huawei έχει ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια με αποτέλεσμα περισσότερες από 220.000 εφαρμογές να ενσωματωθούν στο Huawei Mobile Services (HMS). Οι εφαρμογές που διατίθενται σε smartphone HMS αυξήθηκαν κατά 147% το 2021. Η Huawei ανακοίνωσε επίσης το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης AppGallery, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ανεβαίνουν επίπεδο και να διεκδικούν αμέτρητες εκπτώσεις μεγάλης αξίας, να κατεβάζουν νέες εφαρμογές και να πραγματοποιούν αγορές εντός εφαρμογής.

Σε ένα λαμπερό γκαλά κατά τη διάρκεια του Web Summit, ανακοινώθηκαν τα φετινά AppGallery Editors’ Choice Awards που ανέδειξαν τους κορυφαίους προγραμματιστές, εταιρείες και παρόχους περιεχομένου καθώς και τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια που διατίθενται στο AppGallery. Οι νικητές των AppGallery Editors Choice Awards 2022 για τις καλύτερες εφαρμογές είναι οι εξής: Best Green App – Moovit, Best Health App – Yazio, Best Essential App – Revolut, Best Personal Growth App – Kahoot!, Best Trending App – Smule.