4 βήματα για να γίνεις άμεσα fit και υγιής

Θέλεις να αλλάξεις την εικόνα και την υγεία σου, αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις! Αυτά τα απλά βήματα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου!

Ξεκίνα να κινείσαι
Δεν χρειάζεται να γυμνάζεσαι με τις ώρες προκειμένου να κάψεις θερμίδες και να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου! Περπάτα όσο μπορείς μέσα στην ημέρα σου και προσπάθησε να κάνεις μερικές απλές ασκήσεις στο σπίτι!

Μαγείρεψε τα γεύματά σου
Σίγουρα το να αγοράζεις τα γεύματά σου θα σου εξοικονομήσει αρκετό χρόνο! Από την άλλη τα έτοιμα γεύματα έχουν 3 μειονεκτήματα: Έχουν πολύ αλάτι, δεν έχουν (συνήθως) καλά υλικά μαγειρέματος και κοστίζουν αρκετά… Το να μαγειρεύεις τα γεύματά σου θα σε βοηθήσει να τραφείς πιο υγιεινά και ταυτόχρονα να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα…!

Ελάττωσε το αλκoόλ
Το πολύ αλκοόλ θα σε βλάψει: Θα γεμίσεις το σώμα σου με περιττές θερμίδες και το σημαντικότερο είναι πως θα επιβαρύνεις την υγεία σου! Αντίθετα αν πιεις με μέτρο (3-4 ποτήρια την εβδομάδα) θα καρπωθείς όλα τα οφέλη του: Καλύτερη διάθεση, λιγότερο στρες και ενίσχυση της κοινωνικότητας!

Κοιμήσου καλά
Επένδυσε σε έναν καλό ύπνο και άλλαξε τη ζωή σου! Προσπάθησε να κοιμάσαι 7-9 ώρες αν όχι όλες, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας! Θα γεμίσεις ενέργεια, θα έχεις λιγότερο στρες, θα δυναμώσει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και ταυτόχρονα θα τρως καλύτερα μιας και ο ύπνος ρυθμίζει την ορμόνη της πείνας (γκρελίνη)…

Μην χάνεις χρόνο, ξεκίνα σήμερα και άλλαξε την ποιότητα της ζωής σου!