Color Cook by Ioanna: “Το φαγητό της μαμάς” έρχεται στο σπίτι μας!

Η Iωάννα Χαρχαρού ξεκίνησε να μαγειρεύει για φίλους και συγγενείς και σύντομα τα φαγητά της άρεσαν τόσο που όσοι τα δοκίμαζαν ήθελαν να τρώνε… απ’ τα χεράκια της ξανά και ξανά! Επομένως έπρεπε να κάνει το επόμενο βήμα -να μαγειρεύει για περισσότερους- και το μεθεπόμενο… να έχει τον δικό της χώρο και να μαγειρεύει για ακόμα περισσότερους! Γιατί όταν κάτι το κάνεις τόσο καλά και με τόση αγάπη, τότε από μόνο του σε πάει παρακάτω…

Φαγητά μαμαδίστικα, από αυτά που δοκιμάζεις και κάνεις ένα ταξίδι στην παιδική σου ηλικία… Ένα πιάτο, πολλοί συνειρμοί και μαζί πολλά συναισθήματα! Κάπως έτσι θα περιέγραφα τα φαγητά της Ιωάννας που είναι φυσικά πολύχρωμα όπως και η ίδια.

“Η πολυχρωμία με χαρακτηρίζει, ακόμα και στη διακόσμηση από την οποία ξεκίνησα και με την οποία ασχολήθηκα μέχρι το 2017. Η μονοτονία δεν μου ταιριάζει, δεν με εκφράζει! Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε ο χώρος όπως και το ¨επαγγελματικό¨ μου όνομα να μην είναι χρωματιστά σαν τη μαγειρική μου. Το όνομα Color Cook θα έλεγα ότι με αντιπροσωπεύει 100%”.

Success story

Όταν η Ιωάννα, με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας, αποφάσισε να αφήσει την πολύ επιτυχημένη καριέρα της στον χώρο της διακόσμησης, σκέφτηκε να βοηθάει με τη μαγειρική αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν είχαν τον χρόνο να μαγειρέψουν νόστιμο υγιεινό φαγητό. Παράλληλα, φοίτησε σε σχολή μαγειρικής, μπήκε σε επαγγελματικές κουζίνες και σιγά σιγά έκανε το χόμπι της επάγγελμα, χωρίς ποτέ να χάσει τον ενθουσιασμό της. Μαγειρεύει πάντα με μεράκι κι αυτό κάνει πεντανόστιμο ό,τι κι αν φτιάξει!
“Μαγειρεύω σαν να μαγείρευα στο σπίτι μου για την οικογένειά μου” λέει η ίδια και μάλλον αυτό είναι το “μυστικό” του Color Cook by Ioanna! H μαγειρική της απευθύνεται σε όλους αφού “μαγειρεύουμε ό,τι θέλετε όπως το θέλετε και το φέρνουμε στον χώρο σας”.

Η Ιωάννα ξεκίνησε να μαγειρεύει από την κουζίνα του σπιτιού της και πλέον το όνειρό της
στεγάζεται σε έναν κουκλίστικο και φυσικά πολύχρωμο χώρο! “Η σκέψη να φύγω από την
ασφάλεια του σπιτιού μου και να πάω σε έναν άλλο χώρο ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο για
μένα. Προβληματίστηκα, όμως το αποφάσισα και μου βγήκε σε καλό!”.

Μια μέρα της Ιωάννας… στο Color Cook by Ioanna

“H μέρα μου ξεκινάει στις 7:30 το πρωί. Πηγαίνω στο μαγαζί και ξεκινάω να οργανώνω τις
παραγγελίες μου. Μέχρι τις 9:00 η κουζίνα έχει πάρει φωτιά! Συνήθως μαγειρεύω δύο
φαγητά την ημέρα. Στόχος μου είναι να τα έχω ετοιμάσει μέχρι τις 11:30. Στις 12:00 ξεκινάει το delivery! H διανομή των φαγητών γίνεται καθημερινά 12:00 – 15:00.
Μαγειρεύω έχοντας εβδομαδιαίο μενού το οποίο ανανεώνεται και ενημερώνω κάθε Παρασκευή ποιο θα είναι το μενού της επόμενης εβδομάδας για όσους επιθυμούν να μου
στείλουν τις παραγγελίες τους! Επιδιώκω να μην περισσεύει φαγητό, αλλά πάντα φροντίζω
να υπάρχει λίγο παραπάνω για αυτούς της τελευταίας στιγμής!”.

Το Color Cook by Ioanna είναι… η λύση!

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας… όπου τρέχουμε για να τα προλάβουμε
όλα, δεν έχουμε συχνά χρόνο για να μαγειρεύουμε, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε
συμβιβασμούς ούτε στην ποιότητα ούτε στη γεύση… Ευτυχώς υπάρχει το Color Cook by
Ioanna!
“Το ενδιαφέρον βλέπω ότι είναι μεγαλύτερο από ανθρώπους που τρώνε στο γραφείο και
θέλουν νόστιμο και υγιεινό φαγητό, από οικογένειες που η έλλειψη χρόνου δεν τους επιτρέπει όχι μόνο να μαγειρέψουν, αλλά ούτε καν να ψωνίσουν τα υλικά που θέλουν,
αλλά και από ανθρώπους που θέλουν να καλέσουν τους φίλους τους για φαγητό και
χρειάζονται κάποιον να τους οργανώσει και να τους παραδώσει ένα νόστιμο και
ευφάνταστο μενού”.

Το καλό… ανταμείβει!

“Η ανταπόκριση μέχρι σήμερα είναι μεγάλη και αυτό με συγκινεί πολύ και μου δίνει ώθηση να συνεχίζω ακάθεκτη το μαγειρικό μου ταξίδι! Με ενδιαφέρει πολύ το feedback, γιατί θέλω να καλύπτω όλα τα γούστα” λέει η Ιωάννα και το πετυχαίνει γιατί πάντα ¨ακούει¨ τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες εκείνου για τον οποίο μαγειρεύει. Συνταγές κλασικές που η Ιωάννα ¨δεν τις πειράζει¨, πιάτα που έχουμε συνδέσει με το ελληνικό τραπέζι και με οικεία μας πρόσωπα, λαχταριστά γλυκά έρχονται μέσα από το Color Cook by Ioanna για να μας χαρίσουν αγαπημένες γεύσεις και πολύχρωμα χαμόγελα.

 

info
Το Color Cook by Ioanna λειτουργεί με delivery 12:00 – 15:00 και take away 12:00 – 17:00.