Εντυπωσιάστε με σπιτικά mocktails τις ημέρες των γιορτών!

Ο Δεκέμβριος είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου. Η επιθυμία να γιορτάσουμε και να νιώσουμε τη χαρά που μας προσφέρει η ζεστασιά των αγαπημένων μας ανθρώπων εντείνεται.
Φέτος, μπορούμε να πρωτοτυπήσουμε και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας, προσφέροντάς τους δροσερά και υγιεινά mocktails, φέρνοντας μια αίσθηση εναλλακτικού bar στο γιορτινό μας τραπέζι εύκολα, απλά και υγιεινά! Το AQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, σε συνεργασία με τον bartender Αναστάσιο Τσιλικούνα και την “Yourbantender”, δημιούργησαν 3 διαφορετικές επιλογές σε mocktail με βάση το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica, το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά. Γιατί η δροσιά την περίοδο των γιορτών είναι απαραίτητη ακόμα και με ένα twist!

PURPLE RAIN (nugget ice)

Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica

30ml πουρέ από βατόμουρα
20ml φρέσκο ​​λεμόνι
10ml sugar syrup

Γαρνίρισμα: φλούδες λεμονιού, μείγμα μούρων

GREEN BUBBLE GARDEN (nugget ice)

Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica

30ml σπιτικό σιρόπι αγγουριού
20ml φρέσκο ​​λάιμ

Γαρνίρισμα: φλούδες αγγουριού, γλυκάνισος, κόκκινη πιπεριά και φύλλα βασιλικού

HOMEMADE LOVENDER LEMONADE (ice cubes)

Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica

80ml Φρέσκια σπιτική λεμονάδα
20ml σιρόπι λεβάντας και φύλλα μέντας
Γαρνίρισμα: φλούδες λεμονιού και αποξηραμένη λεβάντα

Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica εμφιαλώνεται στην πηγή του, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί όπου απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Eίναι το μοναδικό νερό χωρίς νιτρικά και χωρίς ίχνος χημικών ρύπων. Είναι πλούσιο σε διττανθρακικά άλατα, διευκολύνοντας την πέψη και τον μεταβολισμό.

Το αποτέλεσμα; Δροσερό, ευχάριστο στη γεύση και χωρίς καμία επίγευση Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό. Μια πραγματική απόλαυση! Αντιθέτως, τα
Σοδόνερα προκύπτουν με την προσθήκη τεχνητού διοξειδίου του άνθρακα που όταν το πίνουμε απελευθερώνεται βίαια και επιθετικά στο στομάχι.

Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό
AQUA Carpatica για τα δροσερά mocktails!

Προμηθευτείτε τα κατάλληλα υλικά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την ασυναγώνιστη γεύση των mocktails, προσφέροντάς τα σαν welcome drink, σαν
συνοδευτικό, σαν χωνευτικό μετά το φαγητό ή ακόμη και σε Party.

Στην υγειά σας και καλές γιορτές!