HUAWEI WATCH D: Tο πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο και στην Ελλάδα!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα! Oι χρήστες μπορούν με ευκολία να παρακολουθούν την αρτηριακή τους πίεση σε πραγματικό χρόνο απλά με ένα κοίταγμα στον καρπό τους!

Το HUAWEI WATCH D δεν είναι μόνο ένας αισθητήρας μέτρησης της αρτηριακής πίεσης ή μια συσκευή παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό smartwatch το οποίο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πολύ εξελιγμένου έξυπνου ρολογιού, όπως: επιστημονική παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, ανίχνευση θερμοκρασίας, ενώ είναι εξοπλισμένο και με περισσότερες από 70 λειτουργίες προπόνησης.

Με το HUAWEI WATCH D οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται τα αποτελέσματα της άσκησής τους από την εφαρμογή HUAWEI Health, με το Strava, την εξαιρετικά δημοφιλή εφαρμογή παρακολούθησης άσκησης, αλλά και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενεργοποιείτε την κοινή χρήση δεδομένων, και έχετε πρόσβαση στα δεδομένα από το ρολόι στο Strava.

Όσον αφορά την ακρίβεια της μέτρησης της αρτηριακής πίεσης, χάρη στον αισθητήρα πίεσης υψηλής ανάλυσης, το κύκλωμα ελέγχου πίεσης ανάδρασης και τον αεραγωγό χαμηλής ροής του HUAWEI WATCH D, οι μετρήσεις έχουν τα μικρότερα περιθώρια σφάλματος, επιτρέποντας μέτρηση της πίεσης οποτεδήποτε και οπουδήποτε.