Η Segafredo Zanetti Hellas πραγματοποίησε και φέτος δωρεά στο κοινωφελές Ίδρυμα Θεοτόκος

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και με συνέπεια στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η Segafredo Zanetti Hellas πραγματοποίησε δωρεά στο κοινωφελές Ίδρυμα Θεοτόκος.
Το Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση “Η Θεοτόκος” προετοιμάζει και εκπαιδεύει παιδιά και νέους με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος να μπορούν να ζουν, να εργάζονται και να συμμετέχουν στην καθημερινή ζωή.
Στο πλαίσιο των εορταστικών της ενεργειών, η Segafredo Zanetti Hellas, επέλεξε Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες, καθώς και Χριστουγεννιάτικα γούρια για να σταλούν σε συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες της εταιρίας, φιλοτεχνημένα από τους ωφελούμενους του Ιδρύματος.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Segafredo Zanetti Hellas, κ. Γιάννης Σφακιανάκης ευχαριστεί την ομάδα του Ιδρύματος, υπογραμμίζει την αξία της προσφοράς, και τονίζει ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στη δημιουργία και στην εργασία. Η Segafredo Zanetti Hellas και οι άνθρωποί της θεωρούν την κοινωνική προσφορά, ηθική αξία που διέπει όχι μόνο την εταιρία στο σύνολο, αλλά και καθένα ξεχωριστά και εύχονται το νέο έτος να φέρει υγεία, χαρά & αγάπη σε όλους.