Μπασκετική πανδαισία με «Διαβολοβδομάδα» EuroLeague, Eurocup, κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA αποκλειστικά στο Novasports!

Φουλ μπάσκετ με «Διαβολοβδομάδα» EuroLeague, Eurocup και NCAA, με το Women’s Club World Championship στο βόλεϊ και αναμετρήσεις στις Β΄ κατηγορίες της Ιταλίας και της Ισπανίας περιμένει αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές στο Novasports! Το ενδιαφέρον στρέφεται στο μπάσκετ εκεί όπου η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η EuroLeague συνεχίζεται με διπλή αγωνιστική και τα φώτα πέφτουν στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (13/12, 20:00) & Βαλένθια – Παναθηναϊκός (13/12, 21:45) για την 13η αγωνιστική, Βιλερμπάν – Ολυμπιακός (15/12, 22:00) & Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός (16/12, 21:30) για την 14η αγωνιστική.

Φυσικά όλη η δράση στην EuroLeague με πλούσιο ρεπορτάζ και εκλεκτούς καλεσμένους θα είναι στην εκπομπή «Playmakers» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη και την υπόλοιπη κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα. Μαζί τους ως… playmaker, o Φώτης Κατσικάρης, ο έμπειρος προπονητής διεθνούς φήμης ο οποίος σε κάθε αγωνιστική ημέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της EuroLeague, που απολαμβάνουν οι φίλοι του μπάσκετ για 19η σεζόν στο Novasports, θα σχολιάζει και θα αναλύει τις φάσεις και τα αποτελέσματα των παιχνιδιών τόσο πριν τους αγώνες των ελληνικών ομάδων αλλά και μετά το τέλος των αναμετρήσεων κάθε βραδιάς. Το Eurocup συνεχίζεται με την 8 η αγωνιστική και το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση Παρί – Προμηθέας (14/12, 21:30).

Παράλληλα, οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικό θέαμα από το Κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA με τον αγώνες Citadel-North Carolina (14/12, 02:00), Indiana – Kansas (17/12, 19:00) και Auburn-USC (00:30 ξημερώματα Δευτέρας 19/12).