Νέα καμπάνια από την ΕΛΕΠΑΠ

Η The Newtons Laboratοry υπογράφει την νέα καμπάνια της ΕΛΕΠΑΠ, που «έχει πολύ ωραίους τύπους!».

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) αποτελεί τον παλαιότερο φιλανθρωπικό οργανισμό της χώρας, μετρώντας πάνω από 85 χρόνια λειτουργίας. Στην ΕΛΕΠΑΠ τα παιδιά είναι γενναία και ξεχωριστά, αλλά πάνω από όλα, είναι Ωραίοι Τύποι. Γιατί είναι ωραίο να ξεπερνάς τις δυσκολίες σου.
Είναι ωραίο να ξεπερνάς τα «ποσοστά» που σε αμφισβητούν. Είναι ωραίο να τα καταφέρνεις.
Με κύριο γνώμονα την ένταξη, η νέα καμπάνια αναδεικνύει τους Ωραίους Τύπους της ΕΛΕΠΑΠ που εντυπωσιάζουν με το στυλ τους και το coolness τους. Οδηγούν το ειδικά σχεδιασμένο χειροκίνητο αυτοκίνητο, που τους παρέχει την ευκαιρία να κινούνται αυτόνομα και ανεξάρτητα, με την απλή χρήση ενός joystick.
Με χιούμορ, μια απρόσμενη εμφάνιση και μουσική επένδυση που ακουμπάει στους κώδικες της εποχής, η καμπάνια έχει σαν στόχο να ενδυναμώσει τη αντίληψη της συμπερίληψης και της συνεισφοράς. Να προτρέψει όλους εμάς να γίνουμε «ωραίοι τύποι» και να στηρίξουμε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ως Οικονομικοί Υιοθέτες ή μέσα από μια απλή δωρεά. Γιατί τα παιδιά της
ΕΛΕΠΑΠ είναι τόσο cool όσο κάθε άλλο παιδί της ηλικίας τους.

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ αξίζει να τα στηρίξουμε μέσα από τη δυνατότητα της Οικονομικής Υιοθεσίας, της Δωρεάς και του SMS Αγάπης (στο 19811).