Novacinema: Λαμπερές γιορτές με 24 ημέρες και 3 θεματικές ζώνες με τις καλύτερες ταινίες για τα Χριστούγεννα και πρεμιέρες 5 συναρπαστικών σειρών και νέων κύκλων!

Τα Novacinema και το Novalifε ετοιμάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στους σινεφίλ τον Δεκέμβριο αλλά και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου με χρυσόσκονη Χριστουγέννων, συναρπαστική δράση, καταιγιστικές πρεμιέρες και μοναδικά αφιερώματα!

Φυσικά την παράσταση κλέβει το Novacinema2 με το «Let’s Christmas Everyday» με 24 ημέρες Χριστούγεννα από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου όπου καθημερινά θα υπάρχουν 3 θεματικές ζώνες: 18:00 Animated movies, 20:00 Best of Christmas movies, 22:00 Blockbusters zone με αγαπημένες και τις καλύτερες ταινίες με εορταστικό χρώμα αλλά και καταιγιστική δράση για όλη την οικογένεια! Όλες οι Κυριακές του Δεκεμβρίου στο Novacinema1 φιλοξενούν μεγάλες πρεμιέρες που θα καθηλώσουν! Την Κυριακή 4/12 (22:00) θα προβληθεί η κοινωνική ταινία «The Lost Daughter» με τους Olivia Colman, Ed Harris, Peter Sarsgaard, Dakota Johnson σε σκηνοθεσία της Maggie Gyllenhaal. Ακολουθεί την Κυριακή 11/12 (22:00) η περιπέτεια «Morbius» με τους Jared Leto, Jared Harris, Michael Keaton, Matt Smith σε σκηνοθεσία Daniel Espinosa.
Τη σκυτάλη παίρνει (Κυριακή 18/12, 22:00) η αστυνομική ταινία δράσης «Ambulance» με τους Jake Gyllenhaal, Eiza Gonzalez, Garret Dillahunt σε σκηνοθεσία του Michael Bay. Ανήμερα τα Χριστούγεννα (Κυριακή 25/12, 22:00) έρχεται η ρομαντική κωμωδία «Marry me» να κρατήσει συντροφιά στους σινεφίλ. Jennifer Lopez, Owen Wilson, John Bradley υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του της Kat Coiro ενσαρκώνουν πως λίγο πριν τον γάμο της πάνω στη σκηνή, μία ποπ σταρ μαθαίνει ότι ο σύντροφός της είναι άπιστος.