Ο Μέμος Μπεγνής γιορτάζει με πολύ τραγούδι την παραμονή των Χριστουγέννων στο City Link!

Στο City Link, στην στοά Σπυρομήλιου, υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, σε ένα θέαμα για μικρούς και μεγάλους, με την απόλυτη γιορτινή διακόσμηση, πολύ τραγούδι και ξεχωριστούς ξυλοπόδαρους.
Μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων μας καλεί να συνδυάσουμε βόλτες, ψώνια και μοναδικές γεύσεις, με συνοδεία ζωντανής μουσικής, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου.
Η διασκέδαση στο City Link θα χτυπήσει κόκκινο με τους αγαπημένους καλλιτέχνες:
Η Έλενα με τον Chris, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου από τις 14:00 μέχρι τις 16:20, θα τραγουδήσουν pop, jazz και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ενώ από 13:00 μέχρι και 17:00, οι καταπληκτικοί performers «Christmas Muppet Show» θα βρίσκονται στο City Link για να ζήσετε μαζί τους την εορταστική ατμόσφαιρα.
Ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, την παραμονή Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου από τις 14:00 μέχρι τις 16:20, θα ερμηνεύσει τραγούδια pop & jazz, από το παγκόσμιο ρεπερτόριο και στο πιάνο θα τον συνοδεύσει ο μουσικός Κωνσταντίνος Παγιάτης. Η διασκέδαση συνεχίζεται στις 16:45 μέχρι 18:45 με την Έλενα και τον Chris. Ενώ από 13:00 μέχρι και 17:00, η πανύψηλη ξυλοπόδαρος «Still Walker», θα βρίσκεται στο City Link για να ζήσετε μαζί της την εορταστική ατμόσφαιρα. Δείτε το trailer των καλλιτεχνών https://www.youtube.com/watch?v=_uwEcX8uqig