Rebu Collective: Let’s be unique!

Η Χριστίνα Δημητρέλου, που είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη στον χώρο των Media, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη μόδα δημιουργώντας την Rebu Collective, για την οποία μας μιλάει στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε την Rebu Collective και ποια είναι η φιλοσοφία της;

Αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα με αφορμή ένα θεματικό event στο οποίο ήμουν προσκεκλημένη. Συνειδητοποίησα πόσα ρούχα παρέμεναν στην ντουλάπα μου για χρόνια, είτε γιατί δεν ήταν πλέον στη μόδα, είτε γιατί δεν μου έκαναν, με τη δικαιολογία ότι «κάποτε θα αδυνατίσω και θα το φορέσω» ή «θα έρθει ξανά στη μόδα». Έτσι, σκέφτηκα πόσο ωραίο και βολικό θα ήταν να μπορούσα να ενοικιάσω το ρούχο, κι εάν μετέπειτα μου αρέσει, να το αγοράσω. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα… μέσα από μια προσωπική μου ανάγκη για αλλαγή, καθώς αυτό που φοράμε πρέπει να μας φτιάχνει τη διάθεση. Φυσικά, στην ReBu υπάρχουν και ρούχα Limited edition μόνο για αγορά. Έτσι προέκυψε και το όνομα της εταιρείας ReBu, από τα αρχικά Rent and Buy.

Τι περιλαμβάνει η Premium σειρά ρούχων της Rebu Collective;

Στο Showroom ή στο eshop www.rebucollective.com μπορείς να βρεις μεγάλη γκάμα φορεμάτων για όλες τις ώρες, πουλόβερ, παλτό και αξεσουάρ. Ωστόσο, έχουμε δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα φορέματα που μπορεί κάποιος είτε να αγοράσει είτε να ενοικιάσει.

 

 

 

 

 

 

 

Είστε πολύ επιτυχημένη στον χώρο των Media, ωστόσο τώρα κάνετε δυναμική είσοδο και στον χώρο της μόδας. Είναι μια πρόκληση για εσάς αυτό το εγχείρημα; H ενασχόληση με τη μόδα ήταν κάτι που πάντα σας ενδιέφερε; 

Ο χώρος τον Media για εμένα είναι η δουλειά που αγαπώ και η βασική μου απασχόληση. Η μόδα ήταν κάτι που πάντα με έλκυε. Αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα, γιατί δεν θέλω να μετανιώσω για κάτι που ήθελα αλλά δεν τόλμησα. Πέρασαν πολλές ανατρεπτικές σκέψεις από το μυαλό μου, φόβος, ανασφάλεια… πάντα όμως στην ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου «αν πιστεύω στην ιδέα», η απάντηση που έδινα ήταν ΝΑΙ.

Ποιο είναι το προσωπικό σας motto;

Ποτέ δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνεις κάτι δύσκολο! Αρκεί να το πιστεύεις!

Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας έναν στόχο σας για τη νέα χρονιά που πλησιάζει;

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστή την Rebu για την αγορά ποιοτικών ρούχων μικρής συλλογής, καθώς οτιδήποτε πωλείται, θα ανανεώνεται με νέα σχέδια, γιατί για εμάς κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει ξεχωριστή.

Ακόμη, θέλουμε να κάνουμε ευρέως γνωστή τη δυνατότητα ενοικίασης των φορεμάτων. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να απενοχοποιήσουμε την ιδέα και να κάνουμε γνωστό, πως με αυτό τον τρόπο, εξοικονομείς χρήματα για να επενδύσεις στον εαυτό σου – και όχι σε κάτι που είναι αρκετά πιθανό να παραμείνει για χρόνια στην ντουλάπα σου. Ετοιμάζουμε μεγάλες εκπλήξεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023!