SynOpsis, η τελευταία δράση του WeFor για την κλιματική αλλαγή 

Το WeFor ολοκληρώνοντας την φετινή καμπάνια “WeForClimate”, διοργάνωσε την εκδήλωση “SynOpsis” την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.
Κεντρική θεματική της εκδήλωσης “SynOpsis” ήταν η συνέργεια των δυνάμεων της κοινωνίας των πολιτών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, η πράσινη νεοφυής επιχειρηματικότητα ως αναπόσπαστο κομμάτι της λύσης, αλλά και η βιωσιμότητα στη σύγχρονη καθημερινότητα, όπως αυτή εκφράζεται από τους υπεύθυνους λήψης των αποφάσεων. Μη-Κυβερνητικοί Οργανισμοί, Θεσμοί, Κρατικοί Οργανισμοί, Επιχειρήσεις & Startup Εταιρείες, συζήτησαν για τη μεγάλη πρόκληση που αποτελεί η κλιματική κρίση, τα προβλήματα που έχουν καταφέρει οι ίδιοι να επιλύσουν, καθώς επίσης τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που εμφανίζει η σύγχρονη περιβαλλοντική πραγματικότητα.

Το WeFor αποτελεί ένα Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό νέων με σύνθημα “Change we need, Impactwe want”.
Στόχος του Οργανισμού είναι να μιλήσει για όλες εκείνες τις προκλήσεις, στις οποίες η νέα
γενιά μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί. Κάθε χρόνο επιλέγεται μια θεματική, η οποία αποτελεί άξονα των εκδηλώσεων και των δράσεων της ομάδας, ώστε να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται μια συζήτηση στη χώρα μας.