Το AQUA Carpatica στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό

Το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη γίνεται πλατινένιος χορηγός για τον Α.Ο Θήρας συμβάλλοντας στον τοπικό αθλητισμό και στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του. Το AQUA Carpatica και ο κ. Γιάννης Βάλβης -με καταγωγή από την Σαντορίνη-, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Carpathian Springs SA, μοιράζονται με την διοίκηση του Α.Ο. Θήρας το ίδιο όραμα και αξίες για την ανάπτυξη των νέων της Σαντορίνης μέσα από την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί.
Το AQUA Carpatica προέρχεται από τα βάθη της γης της Ευρώπης, από το τελευταίο άγριο δάσος των Καρπαθίων, μια πολύ παρθένα και μοναδική περιοχή. Συγκεντρώνεται υπεύθυνα από τις υπόγειες προστατευμένες πηγές για να διατηρήσει φυσικά την ιδανική του περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, το ισορροπημένο pH και την απαράμιλλη καθαρή γεύση του. Το Φυσικό Μεταλλικό νερό με σχεδόν μηδενικά νιτρικά και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό, το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά, AQUA Carpatica, είναι ιδανικά για μια πιο ισορροπημένη διατροφή και ευεξία. Απευθύνονται σε όσους υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και για αυτό αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους αθλητές του Α.Ο. Θήρας.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κος Ανδρέας Πατηνιώτης, αντιπρόεδρος του Α.Ο. Θήρας, ευχαρίστησε θερμά τον κο Βάλβη που σε δυσχερείς οικονομικά περιόδους, υποστηρίζει τους φιλόδοξους στόχους του συλλόγου. «Είναι ιδιαίτερη χαρά που βάζουμε κι εμείς το λιθαράκι μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού της ιδιαίτερης πατρίδας μου και ανυπομονώ για το νέο μας κοινό ταξίδι με τον Α.Ο Θήρας» πρόσθεσε ο κος Βάλβης.