Gastronomy Lab: Chef παγκόσμιου βεληνεκούς στη HORECA 2023

Η HORECA 2023 σε συνεργασία με τον Χάρη Χαραλαμπίδη και την Gastronomy Essentials παρουσιάζει φέτος για πρώτη φορά το γαστρονομικό event Gastronomy Lab.
Στο τετραήμερο της έκθεσης (10-13 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo) στο ειδικά διαμορφωμένο και εντυπωσιακό stage του Gastronomy Lab στο Hall 4 θα φιλοξενηθούν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας αλλά και εγχώριας γαστρονομίας, παρουσιάζοντας όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν παγκοσμίως, σήμερα.
Πιο συγκεκριμένα, θα ανέβει στο stage ο Luc Debove, MOF Glacier και Δ/ντης της
ENSP (Ecole Nationale Superieure de Patisserie) από την Λυών, ο Chef Zubin
D’Souza της νέας συνεργασίας της Ecole Ducasse στην Ινδία (Νέο Δελχί), καθώς και
ο Pastry Chef από το θρυλικό ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι και καθηγητής στην Ecole
Ritz Escoffier, Martin Millouet.

Έλληνες Chef, Pastry Chefs & Bakery Chefs θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, όπως οι: Θάνος Στασινός, Δημήτρης Κονταράτος, Χάρης Παπαλίτσας, Γρηγόρης Χέλμης, Δημήτρης Κατριβέσης, Γιώργος Στυλιανουδάκης, Δημήτρης Παμπόρης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Φραγκογιάννης, Μαρίνος Κοσμάς, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Ντουνέτας κ.α.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Gastronomy Lab https://horecaexpo.gr/event/gastronomy-lab/