Η Swarovski δίνει μοναδική λάμψη στην αγάπη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η καμπάνια της Swarovski για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρει μια τολμηρή αναπαράσταση της αγάπης, με κρυστάλλινα κοσμήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των εικόνων. Είτε πρόκειται για αυτοέκφραση, είτε για γιορτή της φιλίας, είτε για αποκάλυψη βαθιών συναισθημάτων, η Swarovski σας προσκαλεί να εκφραστείτε μέσα από τις δημιουργίες της.
Η λαμπερή οικογένεια Volta της Swarovski συνδέει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
με ένα θέμα εμπνευσμένο από κορδέλες. Τα γνωστά σχήματα του έρωτα ζωντανεύουν αμέσως, συμπεριλαμβανομένων λεπτών φιόγκων και λαμπερών
καρδιών, που αποπνέουν αναμφισβήτητη έλξη.
Για να χρωματίσει έντονα την καμπάνια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, (Valentine’s Day campaign), η Swarovski φαντάστηκε ένα υποβλητικό ροζ σχέδιο που διατρέχει κάθε σημείο επαφής. Πιο εμφανείς είναι οι μεταλλικές προτομές που είναι τοποθετημένες σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο. Αν και κλασικές σε μορφή, εξυμνούν πραγματικούς ανθρώπους σε πραγματικές καταστάσεις και καταδεικνύουν θαυμάσια τη σαγηνευτική εμφάνιση των κοσμημάτων της σεζόν.
Αυτή η ίδια αίσθηση μαγείας μεταφράστηκε και στις εικόνες της καμπάνιας, οι οποίες αναφλέγονται σε ροζ χρώμα με πορτραίτα που προκαλούν αίσθηση και έρχονται σε αντίθεση με τα φωτεινά μεταλλικά κοσμήματα.