Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει τους φιναλίστ του Fashion Frontier Challenge

Η Tommy Hilfiger ανακοίνωσε τους πέντε φιναλίστ του Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge 2022, οι οποίοι διακρίθηκαν ανάμεσα σε 259 υποψηφίους από παγκόσμιες
νεοσύστατες επιχειρήσεις έως scaleups.

Οι πέντε φιναλίστ είναι:

• CARE+WEAR: Μια καινοτόμος εταιρεία healthwear με έδρα τη Νέα Υόρκη που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ μόδας και λειτουργικότητας δημιουργώντας προσαρμοστικά και προσβάσιμα ρούχα, σουτιέν αποκατάστασης, φορέματα ασθενών, scrubs και πολλά άλλα για να βοηθήσει κάθε άτομο να αισθάνεται πιο ανθρώπινο ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο.

• IDA Sports: Ένα βρετανικό brand που σχεδιάζει υποδήματα ποδοσφαίρου ειδικά για αθλήτριες για να βελτιώσει την απόδοση, την άνεση και την ασφάλειά τους.

• Koalaa: Ένα βρετανικό brand με προσθετικά άνω άκρων που προσομοιάζουν σε ρούχα τα οποία προορίζονται για άτομα όλων των ηλικιών, ενώ παράλληλα έχει οικοδομήσει μία κοινότητα που υποστηρίζει όμοτιμους.
• Tactus: Ένα ολλανδοαμερικάνικο brand τεχνολογίας που αναπτύσσει και παράγει έξυπνα ρούχα που μεταφράζουν τη μουσική σε δονήσεις για την κοινότητα των Κωφών, καθιστώντας τη μουσική πιο περιεκτική σε άτομα με προβλήματα ακοής.
• Moner Bondhu: Ένα start – up που ιδρύθηκε στο Bangladesh και παρέχει προσβάσιμες και προσιτές υπηρεσίες ψυχικής υγείας και ευεξίας μέσω επαγγελματικής συμβουλευτικής, εργαστηρίων και κατάρτισης σε όλους, ειδικά σε εργαζόμενους σε εργοστάσια ενδυμάτων, γυναίκες και νέους.