Λάκης Γαβαλάς: Drink Rosé to be Osé – Πιες ροζέ για να είσαι τολμηρός

Ο Gianmaria Cesari και ο Λάκης Γαβαλάς υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους από τον χώρο των Media, των επιχειρήσεων, της εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας σε μία ξεχωρισή βραδιά στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα. 

Ως Brand Αmbassador του ιταλικού ροζέ κρασιού, Costa Di Rose, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε όχι μόνο για την φινετσάτη γεύση του, αλλά και για την σημασία που έχει να επενδύουν ξένοι επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά: «Από την δική μου πλευρά προσπαθώ να στηρίζω ως Brand Ambassador ενέργειες που στρέφουν τα βλέμματα στην Ελλάδα και χτίζουν γέφυρες με σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Umberto Cesari», είπε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους καλεσμένους να πιουν ροζέ: «Drink rosé to be osé». 

Η Πρέσβυς της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli τίμησε την βραδιά με την παρουσία της και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι το Costa Di Rose αποτελεί το πρώτο ροζέ κρασί που έχει παραχθεί από σταφύλια Sangiovese. 

Το Costa Di Rose είναι ένα ροζέ, από σταφύλια Sangiovese, που καλλιεργείται σε αμπελώνες μέσης ηλικίας 10 ετών. Το άρωμά του παραπέμπει σε φρούτα όπως βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, κεράσια και άγριες φράουλες. Είναι δροσερό, κομψό και φρουτώδες με νότες παπαρούνας και επίγευση κερασιού στο φινίρισμα. Την εισαγωγή και διανομή του στην Ελλάδα έχει αναλάβει αποκλειστικά η Granikal.