Δήμος Αθηναίων: Κορυφώνεται η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή – παραδοσιακό γλέντι την Καθαρά Δευτέρα

Από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Αθηναίων καλεί μικρούς και μεγάλους να φορέσουν τις αποκριάτικες στολές τους και… το καλύτερο χαμόγελό τους για να συμμετάσχουν στις γιορτινές εκδηλώσεις που θα “πλημμυρίσουν” τους δρόμους της Αθήνας.

Συναυλίες, αποκριάτικα πάρτι και παιδικές δράσεις, θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (25-26 Φεβρουαρίου) σε πολλά σημεία της πόλης, χώρους πολιτισμού, αλλά και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με ελεύθερη είσοδο. Η μεγάλη γιορτή, κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα (27 Φεβρουαρίου) στο Λόφο Φιλοπάππου με το πέταγμα του χαρταετού και ένα όμορφο παραδοσιακό γλέντι.

Κούλουμα στου Φιλοπάππου

Η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα 27.02 με παραδοσιακά Κούλουμα στο Λόφο Φιλοπάππου κάτω από τον αττικό ουρανό, ο οποίος θα πλημμυρίσει με καμαρωτούς, πολύχρωμους χαρταετούς. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα υποδεχτεί στις 11:00 μικρούς και μεγάλους, ενώ στις 12:00 τη μουσική σκυτάλη θα πάρει η αγαπημένη Γωγώ Τσαμπά, που μαζί με την ορχήστρα της, υπόσχεται να μάς παρασύρει σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.